Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ...! ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΚΟ "ΝΟΝ PAPER" ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΗΤΑΝ "ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ "... (Σημ. κ.Πάνο μας, όταν έφυγαν απο ΛΑ.Ο.Σ. και .. φώλιασαν στο κομματάκι σας, ΔΕΝ τους ξέρατε? Ήταν "άγνωστοι" τότε, ή μήπως τότε σας εξυπηρετούσαν? Ολίγον φούστικα μας ακούγονται όλα αυτά).
ΚΙ ΑΠ 'ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ... ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΚΑΙ "ΝΟΝ PAPER" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ... ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΚΥΚΛΟΙ ΛΕΝΕ" ... ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΥΚΛΟΙ. ΛΕΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ:
ΑΤΥΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Από το ..... περιβάλλον του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ γίνονται γνωστά τα εξής: ...
  Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είχαν εντοπίσει εδώ και καιρό τα στοιχεία που λειτουργούσαν ως «Δούρειοι Ίπποι» εντός του Κινήματος, τους είχαν υπό επιτήρηση, οι ίδιοι το γνώριζαν, όπως γνώριζαν ότι επίκειται η αποπομπή τους. (ΣΗΜ. Που όμως ΠΟΤΕ δεν έγινε)
Είχαν αρχίσει άλλωστε οι διαγραφές τους από την επιτροπή δεοντολογίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και μπροστά στις εξελίξεις προχώρησαν σε δήθεν ηρωική έξοδο. Πρόκειται για ακροδεξιά στοιχεία και θιασώτες της θεωρίας των δυο άκρων, τα οποία εδώ και καιρό είχαν διαχωρίσει τη θέση τους και είχαν απομονωθεί. Ασπάστηκαν θέσεις ακροδεξιές, αντίθετες με τις αρχές του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, επικροτώντας ακόμη και εκπροσώπους του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, παρασύροντας και κάποιους συναγωνιστές.
Ο Μανώλης Γιαλούρης που υπογράφει πρώτος την επιστολή είναι παλαιό στέλεχος του ΛΑΟΣ.
Η Πένη Κοντέα σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο δηλώνει θαυμάστρια του Κασιδιάρη. Στη βιασύνη τους να προλάβουν τις εξελίξεις ανέφεραν στην επιστολή που συνέταξαν και ονόματα που δεν έχουν καμιά σχέση με αυτούς και καμιά διάθεση να απομακρυνθούν από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Πρόκειται για τον Χρήστο Κόλλια, ο οποίος όταν είδε το όνομα του στη λίστα, διέψευσε κατηγορηματικά ότι συνυπέγραψε κείμενο αποχώρησης από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.