Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ο Φράγκος, από στρατηγός. αρχηγός κόμματος (;)

Φραγκούλης Φράγκος-

Οι εξελίξεις που προχωρούν με. θυελλώδη ρυθμό, μετά την επιχειρούμενη εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας, παρά το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα το πολιτικό σύστημα αδυνατεί να συνεννοηθεί για τα αυτονόητα, και να βρει κοινό βηματισμό απέναντι στο ακραίο, εθνικιστικό μόρφωμα του έγκλειστου στον Κορυδαλλό Νίκο Μιχαλολιάκο, δημιουργούν νέα δεδομένα και γεννούν υποψίες. Έτσι, έχουν πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες μέρες τα σενάρια και οι φήμες περί της προοπτικής να ιδρυθεί ένα καινούριο πολιτικό κόμμα στον χώρο της ευρύτερης Δεξιάς, που θα εξελιχθεί σε φιλόξενη δεξαμενή για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ... με αμιγώς αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά, και δημοκρατικά "ορθή" συμπεριφορά.
Ένα τέτοιο κόμμα, λένε εκείνοι που διακινούν τα συγκεκριμένα σενάρια, θα μπορούσε να έχει ως αρχηγό τον στρατηγό εν αποστρατεία Φραγκούλη Φράγκο, ο οποίος στις εκλογές του 2012 βρέθηκε πολύ κοντά στο να συμμετέχει, σε εκλόγιμη θέση, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Φραγκούλης Φράγκος, τον οποίο είχε κατηγορήσει το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου για. απόπειρα πραξικοπήματος τον χειμώνα του 2011, όταν ο τότε πρωθυπουργός είχε υποστηρίξει τη θεωρία της δημοκρατικής εκτροπής και ενώπιον Ευρωπαίων ηγετών όπως της Άνγκελα Μέρκελ και του Νικολά Σαρκοζί, με τα. γνωστά αποτελέσματα που οδήγησαν στην ανατροπή του, και την προώθηση του Λουκά Παπαδήμου στην πρωθυπουργία, χαίρει ευρείας εκτίμησης σε πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους.
Ο ίδιος στο παρελθόν έχει διαψεύσει ότι θα τον ενδιέφερε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οι συγκυρίες ωστόσο αλλάζουν. Όπως και οι προτεραιότητες. Http://ysterografa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.