Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Aπέλυσαν το Ν.Μπογιόπουλο από τον "Ριζοσπάστη" επειδή ήταν αντίθετος στις απολύσεις!



Η ΚΕ του ΚΚΕ αποφάσισε την απόλυση του υποψήφιου βουλευτή του κόμματος και γνωστού αρθρογράφου, Νίκου Μπογιόπουλου από τον "Ριζοσπάστη"!
Πηγές θέλουν το αιτιολογικό της απόφασης της ΚΕ του ΚΚΕ είναι ότι ο κ. Μπογιόπουλος αρνήθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση εργασίας. Και επειδή υπάρχει άφθονη δημοκρατία, στον Περισσό, ως γνωστόν, απολύθηκε...
Οι φήμες που κυκλοφόρησαν αναφέρουν πως ο δημοσιογράφος είχε ενημερώσει τους αρμοδίους ότι δεν πρόκειται να υπογράψει ατομική σύμβαση εργασίας και συγχρόνως πως θα παραιτούνταν του μισθού του.
Να σημειωθεί πως υπενθυμίζεται ότι βάσει του νέου καταστατικού του ΚΚΕ τα κομματικά μέλη τα οποία απασχολούνται σε αντίστοιχα κομματικά ΜΜΕ αμείβονται με τα χρήματα που λαμβάνουν τα επαγγελματικά στελέχη, δηλαδή περίπου 800 ευρώ.
Στο πλαίσιο αυτό ζητείται από τους εργαζομένους η παραίτησή τους και η υπογραφή ατομικής σύμβασης εργασίας.
Έχει όμως ιδιαίτερη σημασία το γεγονός πως ο κ. Μπογιόπουλος είχε αντιταχθεί στις απολύσεις και φέρεται να είχε δηλώσει ότι δεν θα φύγει από τον "Ριζοσπάστη", αν και μετά τον προσυνεδριακό διάλογο είχε παραιτηθεί από τον κομματικό του μισθό, υπέρ του κόμματος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.