Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Σαμαράς τέλος!




Αυτό διαμηνύουν ακόμη και βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι βλέπουν τον σημερινό πρωθυπουργό να έχει την τύχη του ΓΑΠ ο οποίος εκδιώχθηκε από την εξουσία όταν τόλμησε να ψελλίσει τη λέξη δημοψήφισμα. Σύμφωνα με πληροφορίες στήνεται ένα σκηνικό που παραπέμπει σε άνοιγα των ασκών του Αιόλου με υπαρκτά ή ανύπαρκτα σκάνδαλα τα οποία θα αρχίσουν να κατακλύζουν επικοινωνιακά την κοινή γνώμη με απώτερο στόχο την πολιτική αποσταθεροποίηση. Στο κέντρο των σκανδάλων θα βρεθούν κορυφαίοι υπουργοί της δοτής κυβέρνησης, οι οποίοι εσπευσμένα επιχειρούν να αποδράσουν από την “γερμανική” αγκαλιά αναζητώντας πολιτική προστασία σε υπερατλαντικά συμφέροντα! 

Κλασικό παράδειγμα  είναι η αντίδραση στα Χανιά.
Παραιτήθηκαν μαζικά από τη Νέα Δημοκρατία απόψε περίπου 400 μέλη του κόμματος στα Χανιά, κατά τη διάρκεια της διευρυμένης συνεδρίασης της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.... αντιδρώντας  για τη σταλινοποίηση της Νέας Δημοκρατίας.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντασης, ιδιαίτερα όταν στην αίθουσα μπήκε ο πολιτευτής του κόμματος Μανούσος Βολουδάκης ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ του Αντώνη Σαμαρά και αποδοκιμάσθηκε έντονα.
Νωρίτερα στην ομιλία του ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Βούρβαχης κάλεσε τα μέλη του κόμματος να μην συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής.
Την παραίτησή τους υπέβαλαν ομαδικά και τα μέλη της οργάνωσης των ΤΑΞΙ της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνοντας με κοινή γραπτή τους δήλωση ότι διαλύουν την οργάνωση.

Κατά τη διαδικασία απέσυρε την υποψηφιότητα και ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μιχάλης Λαγουδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.