Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ τ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ: "! ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ"

Πρωτοφανής είναι, τις τελευταίες ημέρες, ο διασυρμός των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ). Ύποπτα συμφέροντα προσπαθούν να κηλιδώσουν όποιον πιστεύει στην αγιοσύνη των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας (Σ.Α), υπονομεύοντας-ταυτόχρονα-το ηθικό των στελεχών τους και θέτοντας υπό ... αμφισβήτηση το θεσμικό τους ρόλο. Πλέον, η όποια διαμαρτυρία στρατιωτικών θα βαρύνεται από τη σκιά των δήθεν «πραξικοπηματιών», ακυρώνοντας αυτομάτως κάθε δίκαιο αίτημα. Οι τίτλοι «Άνδρες των Ε.Δ εκπαιδεύουν νεοναζί» και «Απόστρατοι και έφεδροι ετοιμάζουν πραξικόπημα!» ... Μονοπωλούν την επικαιρότητα, την ώρα που η Ελλάδα καλείται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο-εν μέσω οικονομικής κρίσης-σε γεωπολιτικό επίπεδο λόγω της περιφερειακής αναταραχής περί τη Μεσόγειο. Και ουδείς αντιδρά για να υπερασπιστεί την τιμή των Ε.Δ, λέγοντας το απλό: ότι οι άνδρες των ΕΔ και των ΣΑ έχουν δώσει όρκο υπακοής στο Σύνταγμα. Ούτε οι αρχηγοί ούτε οι παντός είδους ενώσεις των αποστράτων. Άραγε, κάποιοι τους δίνουν εντολές να σιωπήσουν? ...
Και γιατί, άραγε, αυτοί οι «κάποιοι» δεν θέλουν να ανακάμψει το ηθικό των Ε.Δ και, συνεχώς, τις εξαθλιώνουν οικονομικά και ηθικά?
Δυστυχώς, μια κίνηση στρατιωτικών που ξεκίνησε ως ανεξάρτητη, ακομμάτιστη και ανιδιοτελής, υποχώρησε στην υστεροβουλία μωροφιλοδοξία και ματαιότητα προσωπικής προβολής ορισμένων. Στήριξε παιδαριώδεις προτάσεις ανεγκέφαλων-αν μη τι άλλο-οφελών και δίνοντας αφορμή στους πολιτικούς να μας ταπεινώσουν ξανά, μιλώντας για «σταγονίδια».
Η συντριπτική πλειονότητα των ανδρών των ΕΔ, εν ενεργεία και εν αποστρατεία δεν συμμερίζονται αυτές τις απόψεις. Αισθάνονται ιερό καθήκον, ειδικά σήμερα να προασπίσουν την κοινωνική ειρήνη από όλα τα-ξένα και εγχώρια-κέντρα που θέλουν την καταστροφή της χώρας, τη φτωχοποίηση του λαού και τη μετατροπή του σε δούλους του συστήματος. Γνωρίζουν ότι μας κυβερνούν μικροί, ξενόφερτοι υπάλληλοι που, χάρη στην αγκίστρωσή τους στην εξουσία και στην οικογενειοκρατία κατάφεραν να θεσμοθετήσουν το απυρόβλητο των κλεφτών, των αλητών, των λωποδυτών. Έχουν εμπεδώσει ότι μόνο ένα γνήσιο λαϊκό κοινωνικό μέτωπο μπορεί, μέσα από τους κανόνες του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, να καταφέρει πλήγμα καίριο στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Αυτές οι-μέχρι σήμερα-ασήμαντες σταλαγματιές λαού και στρατού συσπειρώνονται. Θα γίνουν το τσουνάμι που θα τους πνίξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.