Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Α.Παπαρήγα: Πιστεύουμε στο σφυροδρέπανο και όχι στο κοινοβούλιο!

Αφού δεν το πιστεύεις το κΥνοβούλιο, Αλέκα, πάρε τα παιδάκια σου (βΟλευτές) και φύγετε!
Τόσο απλό είναι ...! Αλλά, αν φύγετε βρε Αλέκα, πως θα στηρίζετε το σύστημα που σας κρατάει για μαξιλάρι? Προφανώς όμως, έχετε κάτι γραμμάτια να πληρώσετε στα ... ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ! Επίσημη δήλωση άρνησης του κοινοβουλίου   με ταυτόχρονη ανάδειξη της ισοπέδωσης των αδικημάτων του φόνου, και ενός απλού γιαουρτώματος, είχαμε χθες από το βήμα της Βουλής από την ιστορική ηγέτη του ΚΚΕ, την πρώην γ.γ του κόμματος Αλέκα ​​Παπαρήγα ...... ο Κουτσούμπας βαρά προσοχή .. ..
Αφού πρώτα το ΚΚΕ είπε ότι θα ψηφίσει παρών στην τροπολογία η επικεφαλής της Κ.Ο. Αλέκα ​​Παπαρήγα προχώρησε σε δηλώσεις
Εξηγώντας γιατί το ΚΚΕ δεν θα υπερψηφίσει, είπε ότι κατ 'αρχήν δεν επιθυμεί να βοηθήσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να ενισχύσουν το νομικό τους οπλοστάσιο. Όπως υποστήριξε είναι υπαρκτός ο κίνδυνος η τροπολογία να χρησιμοποιηθεί εναντίον του λαϊκού κινήματος.
"Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είπε:" από γιαούρτι έως βόμβες όλα ανήκουν στις τρομοκρατικές ενέργειες. Θα βάλουν στο ίδιο τσουβάλι τη συνειδητή επιλογή δολοφονίας Φύσσα? Θα το εξισώσουμε με το γιαούρτι, συγγνώμη που θα το πω, με τη ροχάλα?. "

Είπε ότι δεν εμπιστεύεται κανέναν παρά τις διαβεβαιώσεις. "Δεν θα κάνουμε αυτό που επιθυμεί το σύστημα. Αυτό το κοινοβούλιο δεν το παραδεχόμαστε ούτε ως περιεχόμενο, ούτε ως τρόπο ανάδειξης, ασχέτως που συμπεριφερόμαστε καλά."

Και κατέληξε: ".. Δε θα βγάλετε άκρη μαζί μας Εμείς δεν είμαστε Χρυσή Αυγή που πήγαινε και έλεγε« διακοσμητικός είναι ο αγκυλωτός σταυρός »Εμείς το σφυροδρέπανο το σηκώνουμε και το πιστεύουμε"

Δεν θέλει και πολύ μυαλό .... το ΚΚΕ παίζει με την φωτιά. Το ΚΚΕ που δεν έβλεπε ευθύνη Παπανδρέου σχετικά με το ΔΝΤ ... ήρθε να φέρει τον μπαμπούλα του εμφυλίου .... για το ξεπούλημα μούγκα όμως ..

Από το 1974 βρίσκεται το άθλιο ΚΚΕ στην Βουλή ... και σφυρίζει αδιάφορα. Το ΚΚΕ του Soros και αρκετών άλλων εβραίων ... το ΚΚΕ των πλουσίων αγροτών και των χαφιέδων φοιτητών .... το ΚΚΕ των σταλινικών μεγαλοεργολάβων ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.