Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΞΩ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟY ΙΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΟΧΑΝΕΣ ΧΑΝ > ΒΙΝΤΕΟ


Ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος φρόντισε να δώσει ένα αυθεντικά ελληνικό "ενθύμιο", στον Ευρωπαίο Επίτροπο Γιοχάνες Χαν που επισκέπτεται τη χώρα μας, για να πάρει μαζί του όταν επιστρέψει στην πατρίδα του. «Μάθαμε και μαστορεύουμε και γ@@@με και το μάστορά μας» είπε προς τον Ευρωπαίο Επίτροπο ο δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, αφού πρώτα ζήτησε συγγνώμη για τις λέξεις που χρησιμοποιεί. Τη λαϊκή αυτή ρήση την ανέφερε ο κ. Ζενέτος αφού έκανε μια μίνι ιστορική αναδρομή στην ελληνική Ιστορία. «Δώσαμε σχεδόν τα πάντα στον κόσμο, από Τέχνη και Πολιτισμό, μέχρι Φιλοσοφία και Αθλητισμό. Οπως λέει και η λαϊκή ρήση μάθαμε και μαστορεύουμε και γ***άμε και το μάστορά μας. Αυτό μας κάνουν σήμερα και οι Ευρωπαίοι.» Στη συνέχεια εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον κ. Χαν τονίζοντας ότι έχει και αυτός μερίδιο στην εξαθλίωση της χώρας και των πολιτών Πάντως ο δήμαρχος κλείνοντας την ομιλία του φρόντισε να ζητήσει συγγνώμη για τις... πιθανές ακραίες εκφράσεις του, αλλά όπως είπε ο ίδιος ήταν απαραίτητο προκειμένου να «συμπτίξει τον χρόνο».
Υπενθυμίζεται ότι «Τα Νέα» στον Μικροπολιτικό έγραψαν την Παρασκευή: «Κάποια στιγμή μαθαίνω ότι ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, απευθυνόμενος στον επίτροπο του είπε κάτι σε στυλ «πότε θα σταματήσετε να μας γ...ε;». Το σχόλιο μεταφράστηκε στον Αυστριακό, ο οποίος πάντως έμεινε ψύχραιμος.» Το δημοσίευμα προκάλεσε την αντίδραση του κ. Χιωτάκη ο οποίος προέβη σε διάψευση με επιστολή που έστειλε στη διεύθυνση της εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.