Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Συνήγορος Ευσταθίου: "Σοβαρός εν ενεργεία πολιτικός του ΠΑΣΟΚ πίσω από τις μίζες"

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ κ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ;

Γνωστός εν ενεργεία "σοβαρός πολιτικός" μέλος του ΠΑΣΟΚ κρύβεται πίσω από εταιρεία που είχε συναλλαγές ο Ευσταθίου δήλωσε ο συνήγορος του επιχειρηματία Πάνου Ευσταθίου που κατηγορείται για τον καταβολή παράνομων προμηθειων σε στελέχη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.
Ο Μ..Δημητρακόπουλος υποστήριξε ότι «υπάρχει ένας σοβαρός πολιτικός που κρύβεται πίσω από εταιρεία που είχε συναλλαγές ο Ευσταθίου. Δεν είναι ο Τσοχατζόπουλος. Είναι γνωστός πολιτικός, στην πρώτη γραμμή και είναι από το ΠΑΣΟΚ».
Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι υποστήριξε ότι «όσοι πολιτικοί ενέχονται στη λίστα θα εντοπιστούν», ενώ αποκάλυψε ότι «υπάρχει και έρευνα που γίνεται για τα ολυμπιακά έργα και σε λίγο καιρό, όσοι έχουν πάρει μίζες, θα πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα για να μην οδηγηθούν φυλακή».
«Ο κ. Ευσταθίου ό,τι υπήρχε το έχει δώσει», είπε ο δικηγόρος του 83χρονου αντιπροσώπου γερμανικών εταιρειών όπλων κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφερόμενος σε όσα κατέθεσε την Πέμπτη ενώπιον των ανακριτών ο Πάνος Ευσταθίου.
Σύμφωνα με όσα είπε ο συνήγορος του κ. Ευσταθίου ο 83χρονος πρώην αντιπρόσωπος των γερμανικών εταιρειών STN ATLAS και Rheinmetall «μαζί με τη λίστα της τράπεζας έδωσε δεκάδες ονόματα. Αυτά τα δέκα που ξέρετε», συνέχισε ο κ. Δημητρακόπουλος «είναι ένα μικρο κομμάτι που θα προκύψει από την ανάλυση των λογαριασμών της τράπεζας. Μπορεί να είναι 30-40 άτομα. Το 90% είναι στρατιωτικοί. Ένα 10% είναι πρόσωπα τα οποία μπλέκονται με πολιτικούς».
Το ερώτημα που αβίαστα προκύπτει είναι ποιος είναι ο "σοβαρός πολιτικός μέλος του ΠΑΣΟΚ μέχρι σήμερα" που βρίσκεται πίσω από τις βρώμικες δουλειές και τι έχει να πει ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς ο οποίος συγκυβερνά με τέτοια άτομα;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.