Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Nils Muižnieks: "Προστατεύστε και μην απελαύνετε τους λαθρομετανάστες"!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη ότι δύο Μολδαβοί και ένας Αλβανός, απήγαγαν τον επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκο και 24 ώρες μετά τα μαχαιρώματα μεταξύ Τυνήσιων στο κέντρο της Αθήνας, καταγράφεται μια εν ψυχρώ παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας από τον γνωστό Επίτροπο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, του Συμβουλίου της Ευρώπης, αμερικανοτραφή, Λεττονό, Nils Muižnieks, ο οποίος ζήτησε από την κυβέρνηση να σταματήσει άμεσα ακόμα και αυτές τις ελάχιστες απελάσεις των λαθρομεταναστών!
Ο Nils Muižnieks, εκ των πρωταιτίων των διώξεων σε βάρος του κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή (βάσει των όσων υποστήριξε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτης), αλλά και υβριστής του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά, ακόμα και του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια (!) με επιστολή του θέτει θέμα "προστασίας των λαθρομεταναστών" και άρσης των διαδικασιών επαναπατρισμού τους.
Σε επιστολή που έστειλε προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια και τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αναφέρει τα εξής απίστευτα: «Ο μεγάλος αριθμός συλλογικών απελάσεων των μεταναστών από την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου αριθμού προσφύγων από τη Συρία, καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με την κακομεταχείριση των μεταναστών από την ελληνική ακτοφυλακή, εγείρουν σοβαρές ανησυχίες», λέει ο Λετονός Νίλς Μουίζνιεκς, σύμφωνα με το βουλγαρικό "Фокус".
Ο Επίτροπος στην επιστολή του προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια και τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προτρέπει την Ελλάδα «να κάνει μια ριζική αλλαγή στην πολιτική  της μετανάστευσης και των πρακτικών».
Τι εννοεί με το "ριζική αλλαγή"; Μήπως με το που έρχονται στην Ελλάδα να τους δίνουμε ελληνική υπηκοότητα, να τους δίνουμε και τα σπίτια μας να κατοικούν, και να τους προτρέπουμε να φέρνουν και τις οικογένειές τους για να μην είναι και μόνοι τους;
Είναι ολοφάνερο πλέον ότι η ΕΕ επιθυμεί την πληθυσμιακή αλλοίωση της ελληνικής επικράτειας, με απώτερο στόχο, την "χαλαροποίηση" της εθνικής συνείδησης ώστε να δημιουργηθεί η πολυπόθητη για τα ξένα κέντρα εξουσίας Ομοσπονδιακή Ευρώπη. Εμπόδιο σε αυτό είναι κράτη με ισχυρή εθνική συνείδηση, όπως η Ελλάδα, αλλά και η Ιταλία.
Οι χώρες αυτές για τα νεοταξίτικα κέντρα πρέπει να "πολτοποιηθούν" όσο το δυνατόν γρηγορότερα, και έχουν πολλούς εγχώριους συνεργάτες για να το επιτύχουν.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.