Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Συγκλονιστικό βίντεο: "Λάβαμε εντολή να μην ενοχλούμε τους Τούρκους στο Αιγαίο"

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ


Συγκλονιστική δημόσια καταγγελία που συνιστά εσχάτη προδοσία είχαμε πριν λίγο από τον πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικών Θράκης Σάκη Ζησίδη: Το Λιμενικό έλαβε εντολή "άνωθεν", δηλαδή από την κυβέρνηση, να αποχωρήσει από την περιοχή της Λαδόξερας  και να μη ενοχλεί τον στόλο των τουρκικών σκαφών (Ναυτικού, Ακτοφυλακής και αλιευτικά)!
Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση είναι απλά τρομοκρατημένη σε ότι αφορά την πιθανότητα κλιμάκωσης ελληνοτουρκικού επεισοδίου, αλλά αν φοβούνται να πάνε στο δάσος να παίξουν τους λαγούς.
Εδώ πλέον αναδεικνύονται ζητήματα εθνικής μειοδοσίας.
Και αν δίνουν τέτοιες εντολές στην Ακτοφυλακή ποιος μας λέει ότι σε μια κρίση δεν θα δώσουν τις ίδιες εντολές και στις Ένοπλες Δυνάμεις; Και το ερώτημα είναι αν θα το αποδεχθούν αυτό οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Χθες ούτε καν παρενοχλήθηκε το τουρκικό ελικόπτερο ειδικών δυνάμεων που πέταξε επάνω από τηνν Σάμο. Μέχρι την στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχαν υπάρξει ούτε καν διάβημα για το γεγονός στην Άγκυρα!
Πριν μερικές ημέρες το defencenet.gr είχε αποκαλύψει με φωτογραφικό ντοκουμέντο την εισβολή τουρκικών κσαφών της Ακτοφυλακής και αλιευτικών, σε απόσταση λόγω εκατοντάδων μέτρων από τη Λαδόξερα στο βορειοανατολικό Αιγαίο
Σήμερα έρχεται ένα άλλο γεγονός για να καταδείξει ότι η κυβέρνηση γα λόγους που η ίδια γνωρίζει δεν τολμά ούτε καν στοιχειώδη αστυνόμευση να ασκήσει εντός της ελληνικής επικράτειας έναντι των τουρκικών παραβιάσεων: Εντολή να αποχωρήσουν από την περιοχή της Λαδόξερας έλαβαν τα σκάφη του λιμενικού Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης!
Τα σκάφη του ΛΣ/Ακτοφυλακή είχαν προσεγγίσει προκειμένου να αντιμετωπίσουν την παραβίασης των χωρικών υδάτων της Ελλάδας από τουρκικά αλιευτικά που συνοδεύονταν από σκάφη του τουρκικού Ναυτικού.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικών Θράκης Σάκη Ζησίδη η εντολή της αποχώρησης  δόθηκε «άνωθεν», δηλαδή από το Αρχηγείο σε εκτέλεση φυσικά εντολης της κυβέρνησης
Ακούστε τα όσα συγκλονιστικά είπε ο Σάκης Ζήσιδης για την παραβίαση των ελληνικών χωρικών υδάτων τις τελευταίες μέρες στον Σταύρο Αποστολίδη στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού Status Radio:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.