Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Εάν κατά τύχη έχετε μπλουζάκια της χρυσής αυγής πετάξτε τα μην βρείτε τον μπελά σας. Επιτρέπονται του …..Τσε Γκεβάρα ….και οι ..κουκούλες



Τα «μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής» εξελίσσονται σε κύριο πειστήριο των κατηγοριών για "εγκληματική οργάνωση του κόμματος", αναφέρει το πόρισμα του αντισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χ.Βουρλιώτη, ενώ παράλληλα είναι διανθισμένο από εκφράσεις όπως «πυραμιδική δομή», ναζιστική αρχή Führerprinzip (Αρχή του Ηγέτη)., «σκληρούς πυρήνες» κ.α.
Σύμφωνα με το πόρισμα, η Χρυσή Αυγή δρα ως εγκληματική οργάνωση από την ίδρυσή της, ακόμα το 1987 μέχρι και σήμερα και συστάθηκε με σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων βασισμένη στη ναζιστική αρχή Führerprinzip (Αρχή του Ηγέτη).
Ο ρόλος του ηγέτη αποδίδεται στο Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος «γνώριζε, συντόνιζε, οργάνωνε» τα πάντα, σε μια οργάνωση που είχε «συνωμοτικούς κανόνες και πανελλήνια δράση»
Ο κ. Βουρλιώτης θεωρεί πως υπαρχηγός της «εγκληματικής οργάνωσης» είναι ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς Στο σκληρό πυρήνα, εντάσσονται κατά το πόρισμα, οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός και Νίκος Μίχος.
Υπό την ηγεσία αυτή, λειτουργούν «πυρήνες δράσης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην περίπτωση της Τ.Ο Νίκαιας, όπου συνελήφθη ο Γιώργος Πατέλης.
Στο πόρισμα αναφέρονται επιγραμματικά 10 δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα, που έχουν συσχετιστεί και συνδεθεί με τη Χρυσή Αυγή. Ανάμεσά τους:
1. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι:
Τηλεφωνικές συνομιλίες πριν και μετά τη δολοφονία του 34χρονου από τον Γ. Ρουπακιά, δείχνουν σύμφωνα με την αστυνομία, επικοινωνία τόσο του δράστη με στελέχη της Χρυσής Αυγή, όσο και στελεχών μεταξύ τους. Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες, έχουν πυραμιδική δομή, και φτάνουν ψηλά στην ιεραρχία της οργάνωσης.
2. Η δολοφονία του Πακιστανού ποδηλάτη στα Πετράλωνα:
Ο 27χρονου Σαχτζάτ Λουκμάν, έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της 17ης Ιανουαρίου 2013, στα Πετράλωνα, χτυπημένος από μαχαίρι. Για τη δολοφονία, συνελήφθησαν ένας 29χρονος πυροσβέστης και ένας 25χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, οι οποίοι φέρονται να δήλωσαν ότι τον σκότωσαν επειδή του έκλεινε το δρόμο με το ποδήλατό του. Στο σπίτι του πυροσβέστη είχαν βρεθεί όπλα και προεκλογικό υλικό της Χρυσής Αυγής.
(Οι δράστες έχουν συλληφθεί και εκτίουν την ποινή τους. Πως στοιχειοθετείται κατηγορία εναντίον της Χρυσής Αυγής με μόνο πειστήριο τα περίφημα φυλλάδια του κόμματος είναι άγνωστο).
3. Η επίθεση σε Αιγύπτιους μετανάστες στην Ιχθυόσκαλα, πριν από ένα χρόνο
4. Η επίθεση σε κομμωτήριο πακιστανού μετανάστη στη Μεταμόρφωση, όπου 7 άτομα έριξαν μολότοφ και μαχαίρωσαν πελάτη, το Σεπτέμβριο 2012.
(Εδώ λείπουν τα «μπλουζάκια» και δεν αναφέρεται καν ότι ήταν οπαδοί της ΧΑ!)
5. Ο τραυματισμός μετανάστη με μαχαίρι, στη Μεταμόρφωση, από ομάδα δραστών που φορούσαν μπλουζάκια της Χ.Α..
(Το περίφημο πειστήριο του εγκλήματος με τα «μπλουζάκια»)
3. Ο τραυματισμός μετανάστη με μαχαίρι, στη Θεσσαλονίκη, από ομάδα δραστών που φορούσαν μπλουζάκια της Χ.Α..
(Ομοίως και εδώ με τα «μπλουζάκια»)
4. Ο τραυματισμός ενός μαθητή Λυκείου, στην Ξάνθη, κατά τη διάρκεια συμπλοκής 50 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου και μελών της Χ.Α..
(Πόσες συμπλοκές γίνονται μεταξύ αντιπάλων ομάδων είτε ποδοσφαιρικές είναι αυτές είτε ‘άλλου είδους; Μόλις εχθές στο Μεσολόγγι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό ενός εξ αυτών. Χαρακτηρίστηκε κάποιο ποδοσφαιρικό σωματείο ως εγκληματική οργάνωση; Πως φέρει ευθύνη η με την «πυραμιδική δομή» ηγεσία της ΧΑ για ένα επεισόδιο για το οποίο είναι άγνωστο ποιος επιτέθηκε σε ποιον πρώτα;)
5. Η επίθεση ομάδας 25 μελών της Χρυσής Αυγής σε άτομα μέσα σε κατάστημα στην Ιτέα, στα οποία προκάλεσαν σωματικές βλάβες.
(Εδώ δεν υπάρχουν «μπλουζάκια», αλλά το πόρισμα φαίνεται σίγουρο πως πρόκειται για μέλη της ΧΑ).
6. Η επίθεση 5 ατόμων με μπλούζες της Χ.Α., που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, κατά μετανάστη, τον οποίο χτύπησαν µε ρόπαλο στην πλάτη και αφού τον έριξαν στο έδαφος, τον χτύπησαν σε όλο του το σώμα.
(Τα ίδια με τα «μπλουζάκια» για άλλη μια φορά)
7. Η επίθεση και ο τραυματισμός 3 μεταναστών στην Ιεράπετρα από µέλη της Χρυσής Αυγής.
(Άνευ «μπλουζακίων». Προφανώς πάλι η Αντιεισαγγελία έχει ατράνταχτες αποδείξεις ότι πρόκειται για μέλη της ΧΑ και μάλιστα τα οποία μίλησαν τηλεφωνικώς σε «πυραμοειδή» διάταξη  με την ηγεσία της ΧΑ λίγο μετά το επεισόδιο.)
Ακόμα, μία δολοφονία στο Βόλο, εκβιάσεις, κλπ.
Ποια είναι η δολοφονία στο Βόλο για την οποία ευθύνεται η Χρυσή Αυγή;
Μήπως αυτή που συνέβη στις 24/3 του 2012  όταν 84χρονη βρέθηκε δολοφονημένη από αλλοδαπούς  στο χωριό Ανάβρα του Αλμυρού στο Βόλο;
Μήπως αυτή στις 27 Μαΐου του 2012 στο Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου  όταν 81χρονη δολοφονήθηκε από ένα 55χρονο Αλβανό με κίνητρο τη ληστεία;
Για πια δολοφονία κάνει λόγο το πόρισμα;
Με τέτοιο πόρισμα  το οποίο ουσιαστικά εδράζεται σε υποθέσεις καμία κατηγορία δεν μπορεί να σταθεί σε κανένα δικαστήριο. Εκτός και αν πρόεδρος είναι ο αλήστου μνήμης Roland Freisler των ναζιστικών λαϊκών «δικαστηρίων».  
defencenet.gr
ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.