Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

"Ομοβροντίες" για τις "διακομματικές μίζες"! Σφοδρές αντιδράσεις από αξιωματικούς και κόμματα


        

“Κανονιές” από το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας το κόμμα το οποίο “γεννήθηκε” από την προσπάθεια αποστράτων, για την προσπάθεια να χρεωθούν τις μίζες στους εξοπλισμούς μόνο οι στρατιωτικοί.

Ο ΣΕΕ μιλά για προσπάθεια απαξίωσης των ΕΔ απ΄αυτούς που “έπαιρναν τις διακομματικές μίζες” και κάνει λόγο για τον “πολιτικό θάνατό” τους.

Όλη η ανακοίνωση του ΣΕΕ


Με μεγάλη βιασύνη διάφοροι «τηλεδικαστές» και μερίδα του τύπου εκτοξεύουν λάσπη, συλλήβδην, κατά του συνόλου των ανωτέρων και ανωτάτων αξιωματικών, υπό το πρόσχημα αποκαλύψεων των εμπλεκομένων σε «μίζες», από προμήθειες αμυντικών εξοπλισμών, που όπως φαίνεται σύντομα θα συντροφεύσουν τον μέντορά τους Άκη.

Είναι γνωστό, σε όλους τους έχοντες στοιχειώδη γνώση των διαδικασιών, ότι στους εξοπλισμούς του ΥΠΕΘΑ, οι φέροντες στολή είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσοι αθέτησαν τον όρκο τους προς την Πατρίδα, το Σύνταγμα και τη νομιμότητα, κλείνοντας τα μάτια ή σιωπώντας ή ακόμη αποκομίζοντας παράνομα οφέλη, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των πολιτικών τους προϊσταμένων, δεν θα πρέπει να τύχουν αυστηρής και παραδειγματικής τιμωρίας.

Είναι όμως ύποπτη η τακτική, που ακολουθείται το τελευταίο χρονικό διάστημα, γύρω από τις αποκαλύψεις περί χρηματισμού ανωτάτων κρατικών λειτουργών, της πλήρους αποσιωπήσεως από τα ΜΜΕ των παρακάτω πραγματικών στοιχείων:

α. Η εκάστοτε πολιτική ηγεσία είναι αυτή και μόνον αυτή, που επιλέγει την ηγεσία των ΕΔ, άρα έχει και την ευθύνη για τις πράξεις και παραλείψεις της, που πάντοτε τυγχάνουν της καθοδηγήσεως και εγκρίσεως των πολιτικών προϊσταμένων της

β. Την πολιτική περί προμηθειών την χαράσσει, σχεδιάζει και εξασκεί η πολιτική εξουσία, δηλαδή η κυβέρνηση διά του πρωθυπουργού, των ΥΕΘΑ και του ΚΥΣΕΑ

γ. Τα κόμματα και η βουλή οφείλουν και δύνανται να ασκούν έλεγχο στα εξοπλιστικά προγράμματα, διά του κοινοβουλευτικού ελέγχου και της αρμοδίας διακομματικής επιτροπής.

Αφού λοιπόν το σύνθημα «μαζί τα φάγαμε» δεν βρήκε ανταπόκριση και αφού ο λαός έχει απαξιώσει πλήρως τους πολιτικούς, δίδεται η χρυσή ευκαιρία σε κάποια κατευθυνόμενα ΜΜΕ να πλήξουν το τελευταίο προπύργιο-στήριγμα του ελληνικού έθνους, που είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις, αφού οι μέχρι τώρα θεωρίες περί πραξικοπήματος απέτυχαν.

Με μια πολύ καλά οργανωμένη σκηνοθεσία, όπου ακόμη και οι καταθέσεις των άμεσα εμπλεκομένων παραποιούνται, ώστε νόμιμες αμοιβές αποστράτων αξιωματικών, προϊόντα της εργασίας τους στον ιδιωτικό τομέα, να βαπτίζονται αυθαιρέτως ως «μίζες για εξοπλιστικά προγράμματα», επιχειρείται η απομείωση των ΕΔ, του θεσμού που δημοσκοπικά συγκεντρώνει το υψηλότερο ποσοστό αποδοχής στη συνείδηση του ελληνικού λαού!

Την μια η Εκκλησία με την «τεράστια περιουσία ενώ ο λαός πεινάει», την άλλη οι «αδίστακτοι αστυνομικοί που σκοτώνουν εν ψυχρώ αθώα παιδιά», μετά οι «δικαστές που αθωώνουν εμπόρους ναρκωτικών» και τώρα οι Ένοπλες Δυνάμεις, που το «είχαν ρίξει στο φαγοπότι» με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου.

Όμως οι Έλληνες ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ακολουθήσουν άλλο…για έναν απλό λόγο. Διότι γνωρίζουν καλά ότι οι μίζες, η σπατάλη, το βόλεμα των ημετέρων και η διαπλοκή του πολιτικού κατεστημένου δεν έχουν χρώμα και κομματική καταγωγή. Οι «μίζες», όπως περίτρανα αποδεικνύεται, είναι διακομματικές, όπως είναι η οικογενειοκρατία ΣΑΣ, οι αποδοχές και τα προνόμια των βουλευτών, η ατιμωρησία των πολιτικών και γενικά το στημένο παιχνίδι εναλλαγής στην εξουσία, με την εκάστοτε αντιπολίτευση, που δήθεν φωνάζει, με τα μικρότερα κοινοβουλευτικά κόμματα-πατερίτσες του συστήματος- που δήθεν αντιδρούν και όμως, ως κομπάρσοι, βολεύονται στον διακοσμητικό τους ρόλο, εν κατακλείδι όλο το πολιτικό θέατρο, που ΕΣΕΙΣ παίζετε σε βάρος του «κυρίαρχου λαού» εδώ και σαράντα χρόνια.

ΕΣΕΙΣ που βουλιάξατε την Πατρίδα μας, ΕΣΕΙΣ που την παραδίδετε καθημερινά άνευ όρων και χωρίς προσχήματα, ΕΣΕΙΣ που αποτύχατε παταγωδώς σε όλες σας τις επιλογές, ΕΣΕΙΣ που φροντίσατε μόνο για τους δικούς σας, παρέχοντάς τους μυθικές αμοιβές, ασφαλή και πολυτελή διαβίωση, διακεκριμένη ακαδημαϊκή εκπαίδευση, υψηλού επιπέδου υγειονομική περίθαλψη, εξασφαλισμένο και άνετο μέλλον, που όμως αδιαφορείτε κυνικά για τις ανάγκες των συμπατριωτών μας, ΕΣΕΙΣ είστε τελικά, που μάταια ζητάτε να ρίξετε λάσπη στο σύνολο των Ελλήνων Αξιωματικών, για να γλιτώσετε το σινάφι ΣΑΣ, την ύστατη αυτή στιγμή της Νεμέσεως.

Όμως η ώρα του πολιτικού θανάτου ΣΑΣ πλησιάζει και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι αυτός που θα ΣΑΣ κλείσει τα μάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.