Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ και ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ??




Δυστυχώς η Ελλάδα υποθηκεύτηκε και ενα σκληρότατο πρόγραμμα, "εφαρμόστηκε" πάνω μας μς σκοπό να μας εξαθλιώσει και γιατί όχι, να μας εξοντώσει φυσικά. Τα επεισόδια χθες στην Αθήνα, ήταν πέρα από κάθε λογική σκληρά. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο πέλεκυς της βίας του καθεστώτος πέφτει επί δικαίων και αδίκων. Κι ενω εδω ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ την ΕΛΛΑΔΑ, εμείς ασχολούμαστε με το ποιοί ήσαν οι "παρακρατικοί" που τους συνόδευαν τα ΜΑΤ. Παρ' όλα αυτά, μιας και το πρώτο αναλύεται πολύ καλά από πολλούς, το δεύτερο θέμα των "γνωστών - αγνώστων" ακόμα να διελευκανθεί!

Αυτά που εγώ θεωρώ βέβαια είναι τα εξής:

ΤΑ ΦΑΝΕΡΑ

1. Ο βασικός κορμός των αλητών-μπαχαλάκηδων, αποτελείται από άτομα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου.
2. Ενα πολύ μικρότερο μέρος αποτελείται από ακροδεξιά στοιχεία (Χρυσαυγίτες, "αυτόνομους" εθνικιστές), οι οποίοι περισσότερο σκοπό έχουν να "πλακωθούνε" με τους "αναρχοάπλυτους", παρά να κάνουν ζημιά στην τόσο απεχθή γι αυτούς κοινοβουλευτική δημοκρατία.
Βασική παράμετρος του μπάχαλου είναι η αντιπαλότητα αυτών των δύο ομάδων
3. Επειδή η μεγάλη και επικίνδυνη μάζα των αναρχοαυτόνομων αποτελεί στόχο των δυνάμεων καταστολής, οι ακροδεξιοί, "προσφέρουν" συχνά τη βοήθειά τους στους ΜΑΤατζήδες, χειρονομία που οι αστυνομικοί, δέχονται σχεδόν με ευχαρίστηση. Πιστεύω ότι τα ΜΑΤ δεν χρησιμοποιούν μισθοφόρους ακροδεξιούς ή ακροαριστερούς. Κι εγω αν ήμουνα στα ΜΑΤ και κυνηγούσα ένα αναρχοαυτόνομο αλητήριο, θα δεχόμουν τη βοήθεια που θα μου πρόσφερε ο εθνικιστής κουκουλοφόρος... Ετσι δεν είναι; Ας είμαστε ειλικρινείς....
4. Πολλοί κουκουλοφόροι είναι αλλοδαποί. Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία ή απλώς βγάζουν τα απωθημένα τους.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Εδω είναι που μπερδεύεται το πράγμα. Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο πιο πάνω αναφέρθηκε... ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, είναι σίγουρο ότι έχουν τους δικούς τους πράκτορες. Οι περισσότεροι πιστεύω ότι βρίσκονται στον καταδιαβρωμένο χώρο των αναρχοαυτόνομων. ΚΥΠ, CIA, Mossad, MIT κι εγω δεν ξέρω πιά άλλη υπηρεσία, παρίστανται "δια αντιπροσώπων" τους στο πεδίο με σκοπό να συμβάλλουν σε κακή πχ εικόνα της Ελλάδας οι ξένοι, να διαλύσουν το πλήθος οι Ελληνες, κλπ κλπ.


Η κατάσταση δείχνει να είναι εκτός ελέγχου. Η παρανοϊκή και σκληρή αντίδραση της αστυνομίας κάνει τα πράγματα ακόμα πιό δύσκολα και τα περιπλέκει ακόμα πιό πολύ. Η έλλειψη κουλτούρας των πάντων είναι η ρίζα του κακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.