Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Επίθεση με δυο τραυματίες αστυνομικούς στα Εξάρχεια

Οι κουκουλοφόροι ξέφυγαν στα γύρω στενά και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
Επίθεση με δυο τραυματίες αστυνομικούς στα Εξάρχεια

1Share
εκτύπωση 
Αθήνα

Επίθεση με πέτρες, ξύλα, σφυριά και άλλα αντικείμενα δέχθηκαν αστυνομικοί στα Εξάρχεια με αποτέλεσμα δυο άντρες της ΕΛ.ΑΣ. να τραυματιστούν, ένας εκ των οποίων σοβαρά χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Οπως έγινε γνωστό, λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης στη διασταύρωση των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσσού, πέντε άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Εξαρχείων κατά τη στιγμή που έκαναν πεζή περιπολία δέχθηκαν επίθεση από περίπου 30 άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες.

Κατά την επίθεση τραυματίστηκαν δυο αστυνομικοί, ένας εξ αυτών μάλιστα πιο σοβαρά καθώς φέρει τραύμα από σφυρί στο κεφάλι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Ακολούθησε συμπλοκή καθώς κάποιοι από τους κουκουλοφόρους επιχείρησαν, όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., να αφαιρέσουν οπλισμό αλλά και γκλομπ από τους άλλους τρεις αστυνομικούς ωστόσο εκείνοι αντιστάθηκαν και τους απομάκρυναν κάνοντας χρήση χειροβομβίδας κρότου - λάμψης.
Αμέσως στην περιοχή έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και οι κουκουλοφόροι ξέφυγαν στα γύρω στενά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.