Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Στα χέρια της ασφάλειας Θεσσαλονίκης ακόμη δύο Αλβανοί δολοφόνοι Ελλήνων

Άλλη μια δολοφονία Ελλήνων από αλλοδαπούς και πιο συγκεκριμένα Αλβανούς εξιχνίασε η Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή συναδέλφων τους από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος, την Υ.Ε.Ε..Β.Ε και από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας. Πρόκειται για τη δολοφονία με σκοπό τη ληστεία, σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων, που διαπράχθηκε την 26-06-2011, στην πόλη της Βέροιας. Ο 73χρονος άνδρας και η 69χρονη σύζυγός του, οι οποίοι είχαν δεθεί και φιμωθεί, από τους «φιλοξενούμενους» στη χώρα Αλβανούς δολοφόνους, βρέθηκαν νεκροί από τον γιο τους, το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Μετά από αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της εγκληματικής ενέργειας, ηλικίας 31 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για «Ανθρωποκτονία με πρόσθεση», «Ληστεία», «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών», παράβαση του Νόμου «περί Ναρκωτικών» και παράβαση του Νόμου «περί Όπλων».
Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όταν μετά από πολυήμερη διακριτική επιτήρηση των δραστών, αποκαλύφθηκε το κρησφύγετό τους. Ακολούθησε έρευνα στην οικία τους, από την ίδια υπηρεσία και παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ένα πολεμικό τυφέκιο ( KALASNIKOF ), ένα υποπολυβόλο ( TOKAREV ) τρεις γεμιστήρες (3) με 63 φυσίγγια, εκατόν τριάντα επτά (137) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, πλήθος κλοπιμαίων, μέρος των οποίων προέρχεται από το σπίτι των θυμάτων. Επίσης, σε κοντινή απόσταση από το διαμέρισμα των δραστών, βρέθηκαν σταθμευμένα δύο ΙΧ αυτοκίνητα, τα οποία οι συλληφθέντες είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο, από περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Σημειώνεται ότι, σε βάρος του 31χρονου συλληφθέντα εκκρεμεί:απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για περιπτώσεις Διακεκριμένων Κλοπών και απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πειραιά, με την οποία διατάχθηκε η σύλληψή του για τις πράξεις της εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Τώρα γιατί ο δολοφόνος αυτός ήταν ελεύθερος αυτό είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με το «ξενοδοχείο» που ονομάζεται Ελλάδα. Επιπρόσθετα, συνελήφθησαν δύο ακόμη Αλβανοί «φιλοξενούμενοι οικονομικοί μετανάστες» στη χώρα μας, σύνοικοι των δραστών, ηλικίας 16 και 20 ετών, για υπόθεση κλοπής και για κατοχή πέντε (5) δεμάτων χασίς, συνολικού βάρους 513,2 γραμμαρίων.
Η σφαγή των Ελλήνων από τους ξένους εισβολείς συνεχίζεται κανονικά χωρίς κανένας, ούτε καν οι πράγματι αξιέπαινες προσπάθειες της Αστυνομίας να μπορούν να τη σταματήσουν.
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.