Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ... ΛΑ.Ο.Σ. !


Εκατοντάδες εθνικιστές και χιλιάδες πατριώτες αυτές τις μέρες βρίσκονται στους δρόμους και κινητοποιούνται ενάντια στην Σιωνιστική κατοχή της πατρίδας μας.
Ενόχλησε πολύ αυτό τον Μιχαλολιάκο. "Είναι όλοι προβοκάτορες! Διαδηλώνουν στους δρόμους ενάντια στο ΔΝΤ γιατί τους έβαλε το ΛΑΟΣ, για να πει η τηλεόραση ότι είναι Χρυσαυγίτες και έτσι να προβοκάρουν την Χρυσή Αυγή και να νομίσει ο κόσμος ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα ειρηνικό και νόμιμο πολιτικό κόμμα που κινητοποιείται μόνο με το να χαιρετάει τον Ψινάκη και τον Καμίνη και να πουλάει μπλουζάκια, μπρελόκ και cd, αλλά ότι είναι τίποτα εθνικιστές που διαδηλώνουν ενάντια στο ΔΝΤ και τόλμησαν να συγκρουστούν ακόμα και με τα ΜΑΤ!! Α πα πα πα πα ... προβοκάτσια! "
Διαβάστε εδω την απόλυτη παράκρουση! Όλοι αυτοί οι εθνικιστές που βρίσκονται στους δρόμους, αλλά και οι εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ είναι όλοι προβοκάτορες και μάλιστα του Καρατζαφέρη! Ενώ «καλοί» είναι μόνο όσοι κάθονται στο Ίντερνετ για να διαβάζουν τις παράκρουσεις ενός χοντρού που έχει πλέον χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και εκτίθεται άσχημα, αγοράζουν την εφημερίδα του και τα μπλουζάκια που πουλάει.
Διαβάστε επίσης το πως παρακρατικοί αναρχοάπλυτοι επιτέθηκαν σε αυτούς που ο Μιχαλολιάκος ονομάζει "προβοκάτορες του Καρατζαφέρη" εδώ

Χοντρέ, εκτίθεσαι άσχημα ... Στον Παρασχάκη γρήγορα, για ψυχανάλυση και χαπάκια ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.