Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ν.Δ (ΠΟΛ.ΑΝ) Το ΟΧΙ σε όλα έγινε 21 στα 49 ΝΑΙ

Από ΣΗΜΑΙΑ-anagenisis

Οι πατριώτες Αντιμνημονιακοί της Νέας Πολιτικής Ανοιξης της Δημοκρατίας τελικά έκαναν το θαύμα τους ΚΑΙ ΠΑΛΙ, μας έπριξαν δύο βδομάδες τώρα να μήν ψηφιστή το μεσοπρόθεσμο και ενώ την Τετάρτη λένε ΟΧΙ με μία διαροή την Πέμπτη λένε ΝΑΙ μέ δύο διαρροές στην εφαρμογή αυτού που το προηγούμενο απόγευμα είχαν καταψηφίσει.

Οι άνθρωποι είναι γιά γέλια και εμείς-όσοι-πού εξακολουθούμε να τους στηρίζουμε για κλάματα.
Μήπως λαέ μου ξέχασες τον Μάιο του 10 που οι ίδιοι άνθρωποι της ΝΔ (ΠΟΛ.ΑΝ) ψήφιζαν στην Ελλάδα ΟΧΙ και το έπαιζαν αντιμνημονιακοί, ενω οι ευρωβουλευτές τους στην Ευρώπη έλεγαν στό Λαικό Κόμμα ΝΑΙ και το έπαιζαν σκληρος πυρήνας των Ευρωπαϊστών;
Και μιάς και ανέφερα το Λαϊκό Κόμμα αλήθεια τί θα κάνει το τελευταίο; Πώς θα εκλάβει την στάση του Ελληνικού του τμήματος; Θα συγκρατήσει το ΟΧΙ της Τετάρτης καί θα το διαγράψει όπως απυλούσε; Η θα μετρήση τα 21 στα 49 ΝΑΙ της Πέμπτης και θα του δώσει άφεση αμαρτιών; Θα δούμε την Τρίτη πού μας έρχεται αλλά μεταξύ μας δεν περιμένω πολλά ίδιοι ειναι και οι εξω φτάνει που προς της ώρας διασφαλίζονται τα συμφέροντά τους, τι κι αν καταστρέφεται ένας λαός και μία χώρα έτσι κι αλλιώς στην μπούκα μας είχαν.
Βέ βαια για τα συνεταιράκια τα Πράσινα αλογα δεν αναφέρομαι ιδιοι και χειρότεροι έτοιμοι για ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ όπως μας είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησής τους.
Μάθαμε εδώ και 37 χρόνια καλά το μάθημά μας "η πολιτική είναι η τέχνη του ψέμματος" για τον δικομματισμό, ας τους αποδείξουμε ότι ήμαστε καλοί μαθητές και δέν ξεχνάμε το μάθημα.
Στις εκλογές τα ποσοστά Ν.Δ + ΠΑΣΟΚ 20%.
Σημένει οτι όλοι παμε και ψηφίζουμε οτιδήποτε εκτός απο αυτούς που μας έμαθαν το ψέμα, και μην ξεχνάμε ποτέ οτι οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ διδάσκονται απο δύο πραγματα τα λάθη τους και τους εχθρούς τους.
Θυμίζω τι έκαναν οι εχθροί μας πρίν λίγα χρόνια πως σε μια νύχτα σε μία εκλογική μάχη έσβησαν 'ολο το πολιτικότους · "δικομματισμό" αναφέρομαι φυσικά στούς Τούρκους που εσβησαν απο τον πολιτικό τους χάρτη τα δικά τους φερέφωνα Τσιλέρ και λοιπούς.
Αφού λοιπόν το μπόρεσαν αυτοί οι ξυπόλητοι νομάδες νομίζω ότι το μπορούμε και εμείς τα γεννήματα των φιλοσόφων ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.