Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Τσιμέντα που εισάγονται από τη γειτονική χώρα χρησιμοποιούντσι σε δημιουργία νέων υποδομών στην 1η Στρατιά, στη Λάρισα, καταγγέλλει η Ομοσπονδία του κλάδου

ΑΓΟΡΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ Τουρκική εισβολή στην ελληνική αγορά

Στο στόχαστρο του κλάδου των τσιμέντων βρέθηκαν τα νέα έργα στην 1η Στρατιά της Λάρισας, λόγω της χρήσης εισαγόμενου από την Τουρκία τσιμέντου.
Στο στόχαστρο του κλάδου των τσιμέντων βρέθηκαν τα νέα έργα στην 1η Στρατιά της Λάρισας, λόγω της χρήσης εισαγόμενου από την Τουρκία τσιμέντου.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου των τσιμέντων καταγγέλλουν την εισαγωγή και διάθεση τούρκικου τσιμέντου για να καλυφθούν ανάγκες δημοσίων υπηρεσιών, σε βάρος της εγχώριας παραγωγής.
Η Ομοσπονδία Εργατών-Τεχνιτών & Υπαλλήλων Τσιμέντων Ελλάδος σε σχετική ανακοίνωση, που αφορά την κατασκευαστική αγορά της Λάρισας και συγκεκριμένα στεγαστικά έργα στην 1η Στρατιά, χαρακτηρίζει άτυχη και κατακριτέα τη συγκεκριμένη επιλογή "σε μιά ιδιαίτερα κρίσιμη οικονομική περίοδο που οι τοπικές επιχειρήσεις χρειάζονται στήριξη".

Μάλιστα, προέβη ήδη σε έντονο διάβημα τόσο προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον υπουργό Οικονομικών.

Η Ομοσπονδία ζητά εντατικοποίηση των ελέγχων απο τις αρμόδιες εποπτικές υπηρεσίες της Πολιτείας και εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της για το αν τηρούνται οι προβλεπόμενες για την εισαγωγή τσιμέντου στη χώρα μας ελληνικές και κοινοτικές νομοθετικές προϋποθέσεις.
http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.