Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Συγχαρητήρια, να τον χαίρεστε. Οι ψήφοι πάνω και από τη πατρίδα…

Ο Βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, στην ομιλία που έκανε στην εκδήλωση χατίμ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου του 2011 στο Σέλερο, έκανε σοκαριστικές δηλώσεις. Ο Μάντατζη χαρακτήρισε ως μεγάλο πολιτικό λάθος την στήριξη που έδωσε στις περιφερειακές εκλογές στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, στον Άρη Γιαννακίδη κα ανέφερε πως «έκανε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής του» στηρίζοντας τον Γιαννακίδη.


Ο Μάντατζη τονίζοντας πως ομιλεί ως Βουλευτής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι δεν έχουν γίνει αρκετά βήματα για την μειονότητα και είπε «Ελάτε και ας ενισχύσουμε το ιδιαίτερο κόμμα της μειονότητας, το κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας. Προσέξτε, αυτός που τα λέει τώρα αυτά είναι βουλευτής του κυβερνόντος κόμματος. Δεν τα δηλώνω αφού από την παραίτηση μου από βουλευτής, τα λέω κατά την περίοδο που είμαι ακόμα βουλευτής.
Ο Μάντατζη στην ομιλία του στον Σέλερο υπογράμμισε πως εκείνοι ίδρυσαν την ομάδα του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, όμως τράβηξε την προσοχή στο γεγονός ότι δεν είναι έγιναν αρκετά βήματα για την μειονότητα.
Ο Μάντατζη στην ομιλία του ανέφερε τα εξής: «Έχουμε προβλήματα μπροστά μας. Το να διευθετηθεί το θέμα της Μουφτείας στη Θράκη, σε αυτή την περιοχή όπως επιθυμούμε, όπως μας αρμόζει. Αλλά, για όνομα του Θεού, τόσο δύσκολο είναι να λυθεί το θέμα των βακουφίων; Μήπως οι χριστιανοί μας άφησαν τη βακουφική περιουσία; Οι δικοί μας άνθρωποι μας την άφησαν! Εμείς όμως δεν μπορούμε ακόμα να διοικούμε αυτή την περιουσία μας! Οι σύλλογοι παραμένουν κλειστοί γιατί έχουν τη λέξη τουρκικός στην ονομασία τους».
gdailynews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.