Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Kε Ραγκούση, Μπας κι είσαι ΨΕΥΤΗΣ? Γιατί ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ οι παράνομοι λαθρομετανάστες και οι αλληλέγγυοι διαθροδιακινητές τους? Τρελάθηκαν ή χαίρονται??

Οι διαδηλωτές, κατά την διάρκεια της κινητοποίησης, φώναξαν συνθήματα συμπαράστασης για τους λαθρομετανάστες που κίνησαν την Κυβέρνηση και πέταξαν φέιγ βολάν. Οι διαδηλωτές, κατά την διάρκεια της κινητοποίησης, φώναξαν συνθήματα συμπαράστασης για τους λαθρομετανάστες που κίνησαν την Κυβέρνηση και πέταξαν φέιγ βολάν.
















Συγκέντρωση και πορεία για τους 300 παράνομους λαθρομετανάστες, που σταμάτησαν χθες, έπειτα από 44 ημέρες, την απεργία πείνας, διοργάνωσε, απόψε, η οργάνωση των λαθροδιακινητών : «Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης» στη Θεσσαλονίκη. Συγκέντρωση και πορεία για τους 300 παράνομους λαθρομετανάστες, που σταμάτησαν χθες, έπειτα από 44 ημέρες, την απεργία πείνας, διοργάνωσε, απόψε, η οργάνωση των λαθροδιακινητών: «Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης» στη Θεσσαλονίκη.

Μέλη της Πρωτοβουλίας, μαζί με όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, συγκεντρώθηκαν έξω από τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας - Θράκης, στην οδό Αγ. Μέλη της Πρωτοβουλίας, μαζί με όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, συγκεντρώθηκαν έξω από τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας - Θράκης, στην οδό Αγ. Δημητρίου. Δημητρίου.
Στη συνέχεια, συγκρότησαν πορεία που κινήθηκε σε κεντρικούς δρόμους, για να καταλήξει έξω από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκονται οι περισσότεροι από τους 50 παράνομους λαθρομετανάστες, που έχει εγκατασταθεί στην πόλη. Στη συνέχεια, συγκρότησαν πορεία που κινήθηκε σε κεντρικούς δρόμους, για να καταλήξει έξω από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκονται οι περισσότεροι από τους 50 παράνομους λαθρομετανάστες, που έχει εγκατασταθεί στην πόλη. Οι υπόλοιποι έχουν μεταφερθεί και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Οι υπόλοιποι έχουν μεταφερθεί και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.