Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Κρύφτηκαν στα καβούκια τους όλοι οι αριστεροαναχροπροδότες σήμερα στα Χανιά.


Τα Χανιά επιτέλους έδειξαν ότι είναι Ελληνικά και δεν έχουν παραδοθεί στο έλεος των λαθρομεταναστών. Η Γαλανόλευκη κυμάτισε στα χέρια των παιδιών μας, αλλά και στα χέρια των περισσοτέρων συμπολιτών μας, που παρακολούθησαν την παρέλαση.  
Μεγάλη ήταν η συνεισφορά αυτόνομων Πατριωτικών Ομάδων από Κρητικούς, που είχαν παραταχθεί σε κεντρικό σημείο και δεν άφησαν να ξεμυτίσουν οι αναρχοκουλτουριάρηδες. Αλλά και η ομάδα περιφρούρησης του ΛΑ.Ο.Σ. μετά την κατάθεση στεφάνων, ήταν ακροβολισμένη  διακριτικά σε  όλο το μήκος του δρόμου, που διεξαγόταν η παρέλαση. Όλοι οι Έλληνες πατριώτες ενωτικά και ακομμάτιστα τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκομένους. Μετά το τέλος της παρέλασης ακολούθησε πορεία προς τα Δικαστήρια, με Πατριωτικά συνθήματα όπου και διαλύθηκε ομαλά, μετά την αναφώνηση του Εθνικού μας ύμνου.
            Οι Έλληνες Πατριώτες των Χανίων έδωσαν υπόσχεση ότι είναι έτοιμοι να επαναλάβουν την Κοινή τους δράση, για να υπερασπισθούν τα ιερά και όσια της Φυλής μας και την Ελληνικότητα της Κρήτης! Αυτός ο αγώνας είναι Εθνικός και είναι ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!
Δεν  θα επιτρέψουμε να επαναληφτούν φαινόμενα όπως αυτό της 28ης Οκτωβρίου που αναρχικοί διέκοψαν την παρέλαση των στρατιωτών μας. Η Αστυνομία σήμερα έκανε καλά την δουλειά της, πράγμα που γεννά πολλά ερωτηματικά γιατί δεν το έπραξε την 28η Οκτωβρίου.
Όμως εμείς σήμερα δώσαμε και μια υπόσχεση, να μην αφήσουμε ξανά τους λοκατζήδες μας μόνους, που ως γνωστό αφού δεν τους άφησαν να παρελάσουν, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία των Δικαστηρίων όπου τράνταξαν τα κτήρια από την ένταση της φωνής των, όταν τραγούδησαν τον Εθνικό μας ύμνο.

“ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ”

“ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 


ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ 

O πρόεδρος της Ν/Ε Χανίων ΛΑ.Ο.Σ

Μανώλης Σταματάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.