Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ιράν: Έρχεται ο...ισλαμο-μεσσίας







Νέα στοιχεία προκύπτουν κάθε ημέρα πως το ιρανικό καθεστώς βλέπει την αναταραχή στη βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή ως τα οριστικά σημάδια της έλευσης του «ισλαμομεσσία» ή αλλιώς του Mahdi. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα και το οποίο προετοιμάστηκε από το ιρανικό καθεστώς επεξηγεί ότι όλα τα σημάδια βρίσκονται στην κατάλληλη χρονική στιγμή και πως οι έσχατοι καιροί είναι κοντά και πως μέσα από το χάος θα ξεπηδήσει η θειική μορφή του Mahdi για την τελική νίκη.
Το προπαγανδιστικό αυτό βίντεο λέγεται πως έχει εγκριθεί από τα ανώτατα κλιμάκια της ιρανικής κυβέρνησης και έχει ως τίτλο η «έλευση είναι κοντά». Στο βίντεο περιγράφεται πρώτα η παρούσα κατάσταση στη Μέση Ανατολή ως το πρελούδιο της άφιξης του 12ου μυθικού ιμάμη, της μορφής δηλαδή που θα οδηγήσει τις στρατιές του Ισλάμ στην τελική νίκη εναντίον των απίστων στους έσχατους καιρούς.
«Το βίντεο αυτό προετοιμάστηκε από μια ομάδα η οποία αυτοαποκαλείται «οι αγωγοί της άφιξης», σε συνεργασία με την Basiji την ιρανική παραστρατιωτική δύναμη και τέλος με την τελική έγκριση από το γραφείο του Ιρανού προέδρου» δήλωσε σχετικά ο Reza Kahlil πρώην μέλος των φρουρών της επανάστασης, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι CBN.

 Ο Kahlili ο οποίος δούλεψε ως διπλός πράκτορας της CIA μέσα στο ιρανικό καθεστώς και συγγραφέας του βιβλίου «Καιροί προδοσίας» δήλωσε πως το βίντεο αυτό στοχεύει τόσο στους μουσουλμάνους της Μέσης Ανατολής όσο και στους μουσουλμάνους παγκοσμίως. Σε αυτό περιγράφεται πως το Ιράν προορίζεται να μεταβληθεί σε μια παγκόσμια δύναμη στους έσχατους καιρούς και έχοντας ηγετικό ρόλο θα νικήσει τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ προετοιμάζοντας το έδαφος για την άφιξη του Mahdi. «Και είναι πολλοί μέσα στο ιρανικό καθεστώς που πιστεύουν πως ο καιρός αυτός έχει φτάσει» συμπλήρωσε ο Kahlil.
«Το Hadith προφητεύει ξεκάθαρα την σταδιακή αλλαγή των καθεστώτων στην Μέση Ανατολή και επίσης πως η εποχή του Ιράν έρχεται», λέει ο εκφωνητής του βίντεο ο οποίος προσθέτει πως «αμερικανική εισβολή στο Ιράκ είναι το προεόρτιο σύμφωνα με τις ισλαμικές γραφές, πως η ώρα Mahdi έχει έρθει και θα κυβερνήσει τον κόσμο από το Ιράκ».

 http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=18704&Itemid=52

http://www.cbn.com/cbnnews/world/2011/March/Iranian-Regime-Video-Says-Mahdi-is-Near-/

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.