Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων


Χανιά, 9 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταγγέλλουμε  την αυθαίρετη σημερινή κατάληψη του 'ΚΥΔΩΝ ΤV' από μετανάστες, καθοδηγούμενους από τοπικά στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Αριστεράς.  Οι διάφορες οργανώσεις υποστήριξης των 300 μεταναστών που ξεκίνησαν από τα Χανιά, έχουν δημιουργήσει έναν άνευ προηγουμένου εκβιασμό στην Ελληνική κοινωνία. Το 'ανθρωπιστικό δράμα', χρησιμοποιείται έντεχνα για να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας, η ταυτότητα, το βιοτικό επίπεδο και το εκλογικό σώμα της χώρας μας, πράγμα που επιδιώκουν και χρηματοδοτούν τα νέα δεδομένα. Είναι πρωτάκουστο και πρωτοφανές να εκβιάζεται ένας ολόκληρος λαός, να παραδώσει την χώρα του σε εκατομμύρια ξένους με το πρόσχημα της φιλανθρωπίας. Ότι δεν κατόρθωσαν επί αιώνες οι επιδρομές των βαρβάρων, κινδυνεύει να γίνει τώρα με την ανοχή και απάθεια του Ελληνικού λαού.
Εντύπωση προκαλεί η στάση των τοπικών στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις προσπάθειες της Κυβέρνησης να διευθετήσει με λογικό τρόπο το πρόβλημα της Υπατίας. Καλούμε τα αρμόδια κεντρικά όργανα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να απαντήσουν εάν συμφωνούν με τις αυθαίρετες κινήσεις των στελεχών τους στα Χανιά και τους υπενθυμίζουμε το σύνθημα που μόνο εμείς σαν πολιτικός χώρος χρησιμοποιούμε πλέον: «Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες!»
Καλούμε τον Κρητικό λαό να αντισταθεί στην προσπάθεια αλλοίωσης και άλωσης του τόπου μας, από τα εκατομμύρια μετανάστες που προωθούνται στην χώρα χωρίς έλεγχο. Καλούμε τους Ελληνες σε άμεση συστράτευση, για να σταματήσουμε τον εξελισσόμενο εποικισμό και αφανισμό της Πατρίδας μας.
Ελληνες, δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια αδράνειας!!
Ο ΛΑ.Ο.Σ.  ζητάει να τηρηθεί η νομιμότητα και η χώρα μας να φιλοξενήσει μόνο όσους μετανάστες πραγματικά της χρειάζονται, με την προϋπόθεση να τηρούν τους νόμους και τις αξίες του Ελληνισμού.

ΛΑ.Ο.Σ. Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων

Κριάρη 40, Πλατεία 1866, Χανιά 73135

Τηλ - Fax: 28210-86840

st18@ath.forthnet.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.