Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Απο το Μακελειό στου Ρέντη - Δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ νεκροί από το "γάζωμα" των αδίστακτων. Επιστρέφει εκτάκτως ο Παπουτσής απο Τουρκία.ΒΙΝΤΕΟ Επιστρέφει εκτάκτως ο Παπουτσής απο Τουρκία.ΒΙΝΤΕΟ

«Βροχή» οι πυροβολισμοί στου Ρέντη

- Μόλις 23 ετών ο ένας αστυνομικός και 22 ο δεύτερος που κατέληξε έχοντας μία σφαίρα στον εγκέφαλο - Μόλις 23 ετών ο ένας αστυνομικός και 22 ο δεύτερος που κατέληξε έχοντας μία σφαίρα στον εγκέφαλο
- Η καταδίωξη ξεκίνησε από το Μενίδι μετά από ληστεία σε περίπτερο - Η καταδίωξη ξεκίνησε από το Μενίδι μετά από ληστεία σε περίπτερο
- Πυροβόλησαν 100 φορές τους αστυνομικούς με καλάσνικοφ και πιστόλι - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Πυροβόλησαν 100 φορές τους αστυνομικούς με καλάσνικοφ και πιστόλι - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατία - Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατία

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία για να εντοπίσει τους τρεις -σύμφωνα με πληροφορίες- δράστες της αιματηρής συμπλοκής με θύμα δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία για να εντοπίσει τους τρεις-σύμφωνα με πληροφορίες-δράστες της αιματηρής συμπλοκής με θύμα δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Ήδη, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει το αυτοκίνητο των αδίστακτων ληστών καθώς επίσης και τα όπλα που χρησιμοποίησαν για να σκορπίσουν το θάνατο. Ήδη, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει το αυτοκίνητο των αδίστακτων ληστών καθώς επίσης και τα όπλα που χρησιμοποίησαν για να σκορπίσουν το θάνατο.
Το τζιπ των ληστών βρέθηκε στην οδό Παλαιολόγου στου Ρέντη
Το τζιπ των ληστών βρέθηκε στην οδό Παλαιολόγου στου Ρέντη Το τζιπ των ληστών βρέθηκε στην οδό Παλαιολόγου στου Ρέντη



Όλα ξεκίνησαν από το Μενίδι, όπου οι δράστες λήστεψαν περίπτερο. Όλα ξεκίνησαν από το Μενίδι, όπου οι δράστες περίπτερο λήστεψαν. Εξετάζεται μάλιστα το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους δράστες της δολοφονίας του περιπτερά στο Μενίδι , στις 8 Φεβρουαρίου. Εξετάζεται μάλιστα ΤΟ ενδεχόμενο να πρόκειται για τους δράστες της δολοφονίας του περιπτερά στο Μενίδι , στις 8 Φεβρουαρίου. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν περιγραφή του αυτοκινήτου αλλά και τον αριθμό κυκλοφορίας του. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν περιγραφή του αυτοκινήτου αλλά και τον αριθμό κυκλοφορίας του. Οι πινακίδες είχαν πρόσφατα κλαπεί από όχημα στη Νέα Ερυθραία. Οι πινακίδες είχαν πρόσφατα κλαπεί από όχημα στη Νέα Ερυθραία.
 

Αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» την περιοχή του Ρέντη
Αστυνομικές δυνάμεις "χτενίζουν" την περιοχή του Ρέντη Αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» την περιοχή του Ρέντη
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν το αυτοκίνητο των ληστών και ξεκίνησε η καταδίωξη. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν το αυτοκίνητο των ληστών και ξεκίνησε η καταδίωξη. Στην περιοχή του Ρέντη, σε απόμερο σημείο σε παράδρομο της Κηφισού περίπου στο ύψος της λαχαναγοράς, οι δράστες σταμάτησαν και όταν οι άνδρες της ΔΙΑΣ πλησίασαν, τους «γάζωσαν» κυριολεκτικά! Στην περιοχή του Ρέντη, σε απόμερο σημείο σε παράδρομο της Κηφισού περίπου στο ύψος της λαχαναγοράς, οι δράστες σταμάτησαν και όταν οι άνδρες της ΔΙΑΣ πλησίασαν, τους «γάζωσαν» κυριολεκτικά! Πυροβόλησαν περίπου 100 φορές με καλάσνικοφ και πιστόλι. Πυροβόλησαν περίπου 100 φορές με καλάσνικοφ και πιστόλι.
Τα σημάδια της συμπλοκής εμφανή στα τζάμια παρκαρισμένου οχήματος
Τα σημάδια της συμπλοκής εμφανή στα τζάμια παρκαρισμένου οχήματος Τα σημάδια της συμπλοκής εμφανή στα τζάμια παρκαρισμένου οχήματος
Τραυμάτισαν θανάσιμα έναν 23χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, κατέληξε. Τραυμάτισαν θανάσιμα έναν 23χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, κατέληξε. Λίγη ώρα αργότερα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε και ο δεύτερος αστυνομικός ηλικίας 22 ετών, καθώς είχε σφηνωθεί μία σφαίρα στον εγκέφαλό του και ήταν σχεδόν αδύνατον να γίνει κάτι για να σωθεί. Λίγη ώρα αργότερα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε και ο δεύτερος αστυνομικός ηλικίας 22 ετών, καθώς είχε σφηνωθεί μία σφαίρα στον εγκέφαλό του και ήταν σχεδόν αδύνατον να γίνει κάτι για να σωθεί.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ, ο Χρήστος Ρέσσος, διοικητής του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας, δήλωσε ότι ο άτυχος αστυνομικός έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά και μια σφαίρα σφηνωμένη στον εγκέφαλο. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ, ο Χρήστος Ρέσσος, διοικητής του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας, δήλωσε ότι ο άτυχος αστυνομικός έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά και μια σφαίρα σφηνωμένη στον εγκέφαλο. Όπως χαρακτηριστικά είπε, οι πιθανότητες να επιζήσει είναι πολύ μικρές, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε. Όπως χαρακτηριστικά είπε, οι πιθανότητες να επιζήσει είναι πολύ μικρές, κάτι που επιβεβαιώθηκε τελικά.

Οι σφαίρες διαπέρασαν τα κράνη των αστυνομικών, έγινε γνωστό από τον κ. Οι σφαίρες διαπέρασαν τα κράνη των αστυνομικών, έγινε γνωστό από κ τον. Ρέσσο. Ρέσσο. Οι άλλοι δυο αστυνομικοί φέρουν τραύματα στην κοιλιά και τα πόδια, ευτυχώς όχι σοβαρά. Οι άλλοι δυο αστυνομικοί φέρουν τραύματα στην κοιλιά και τα πόδια, ευτυχώς όχι σοβαρά.
Βολίδα από την αιματηρή συμπλοκή
Βολίδα από την αιματηρή συμπλοκή Βολίδα από την αιματηρή συμπλοκή
Στη συνέχεια, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και το αυτοκίνητο των δραστών απομακρύνθηκε. Στη συνέχεια, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και το αυτοκίνητο των δραστών απομακρύνθηκε. Στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. Στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός και ήδη η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. έχει σημάνει συναγερμός και ήδη η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Η περιοχή, ήδη, βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό. Η περιοχή, ήδη, βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί τόπου, ενώ πάνω από το σημείο του μακελειού πετά και το ελικόπτερο της αστυνομίας. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί τόπου, ενώ πάνω από το σημείο του μακελειού πετά και το ελικόπτερο της αστυνομίας.

Το αυτοκίνητο που βρέθηκε είχε κλαπεί μαζί με άλλα 7 αυτοκίνητα στις 17 Ιανουαρίου από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Ερυθραία. Το αυτοκίνητο που βρέθηκε είχε κλαπεί μαζί με άλλα 7 αυτοκίνητα στις 17 Ιανουαρίου από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Ερυθραία. Ένα από αυτά είχε εντοπιστεί στις 11 Φεβρουαρίου στη Λίμνη Υλίκη στη Βοιωτία, μετά τη ληστεία στα Άσπρα Σπίτα με λεία 250.000 ευρώ. Ένα από αυτά είχε εντοπιστεί στις 11 Φεβρουαρίου στη Λίμνη Υλίκη στη Βοιωτία, μετά τη ληστεία στα Άσπρα Σπίτα με λεία 250.000 ευρώ.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ακόμα και οι δράστες να προέρχονται από τους κύκλους της τρομοκρατίας, ενώ δήλωσε συγκλονισμένος από το γεγονός ότι κάποιοι συνεχίζουν τον κύκλο αίματος. Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ακόμα και οι δράστες να προέρχονται από τους κύκλους της τρομοκρατίας, ενώ δήλωσε συγκλονισμένος από το γεγονός ότι κάποιοι συνεχίζουν τον κύκλο αίματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.