Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Τελικά τον Πάγκαλο τον κάνω κέφι…

pagalos%2Bfalaina.jpg

Αφού αντέδρασα και έγραψα ένα σωρό κατά του, ήρθε η ώρα να τα πάρω πίσω..Μου αρέσει τελικά ο Πάγκαλος. Είναι σαν χαραμάδα (λέμε τώρα) γέλιου στην καθημερινή μας μαυρίλα. Σήμερα πάλι με έκανε και γέλασα με την καρδιά μου, όταν αποκάλυψε στο Βήμα
πως οι Συριζαίοι, εκτός από τρομοκράτες, υποκινητές και εχθροί της δημοκρατίας και του πολιτισμού, είναι και καλά δικτυωμένοι στους ακαδημαικούς κύκλους, παίρνουν υποτροφίες και επιχορηγούμενα μεταπτυχιακά, οι πανεπιστημιακοί είναι και αυτοί δικοί τους και όλοι αυτοί μαζί, φταίνε για την κατάσταση της χώρας και τις αντιδράσεις του κόσμου κατά της κυβέρνησης.
Βασικά, αφού ο κακόμοιρος ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει τόσο καλό δίκτυο επιρροής, γιατί πάντα με το ζόρι τον βάζουμε στην βουλή; Πώς γίνεται να λειτουργεί, τόσο καταλυτικά εκτός διαδικασιών και την στιγμή της κάλπης να έρχεται μόνιμα τελευταίος και καταϊδρωμένος; Αφού συνέδεσε και το Indymedia με τον ΣΥΡΙΖΑ, τις κινητοποιήσεις πολιτών, όλα τα κινήματα διαμαρτυρίας και την τρομοκρατία των Πυρήνων της Φωτιάς, με κάνει να πιστέψω πως τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι πολύ σπουδαίος…Σε λίγο θα μας πει πως τελικά την Οκτωβριανή Επανάσταση την έκαναν ο Τσίπρας και οι σύντρόφοι του .
Ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι απλά μια πολιτική ομάδα, χωρίς ουσιαστικά ερείσματα στην κοινωνία. Κανένας δεν γουστάρει καθοδήγηση και πολύ περισσότερο ανεύθυνες πολιτικές που οδηγούν σε μοιραία αποτελέσματα. Το μεγάλο κίνημα διαμαρτηρίας των πολιτών, έχει βάση στην αντιλαϊκή πολιτική και την αντίδραση απέναντι σε παχύδερμες δηλώσεις τύπου “μαζί τα φάγαμε”, που κατά καιρούς κάνει με περρισή αλλαζονεία ο Πάγκαλος. Δεν καθοδηγούμαστε από κανέναν μικροπολιτικό σκοπό και πόσο μάλλον από “αδύναμους κρίκους” όπως ο Τσίπρας. Είμαστε και πιο πολλοί και πιο ελεύθεροι από αυτούς.
witnessfree.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.