Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Όταν η Χρυσή Αυγή γίνεται μαύρη δύση



Δεν  μας άφησαν να χαρούμε την επιτυχία της διεξαγωγής της παρέλαση που οφείλετε ως επί το πλείστον στον πατριωτικό χώρο όταν αντί να βρούμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε τους αριστεροαναρχικούς η Χρυσή Αυγή άνοιξε πόλεμο με τον ΛΑ.Ο.Σ Χανίων. Τα 50-60 άτομα που λένε ότι ήταν απέναντι από την εξέδρα είναι όλα ψέματα. Όπως και αυτό που διαδίδουν ότι έφεραν 300 άτομα από Αθήνα. Η πραγματικότητα είναι ότι αρχικά έλαβαν μέρος με τρία άτομα τα οποία σύμφωνα μα πληροφορίες εκδιωχτήκαν από τους Ανέντακτους Πατριώτες. Είναι κρίμα να καπηλεύονται μια νίκη πού δεν έλαβαν μέρος. Η Ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ αφού κατέθεσε στεφάνι ανέλαβε την ευθύνη της φύλαξης του δρόμου της παρέλασης με ομάδα που είχε ενισχυθεί με συνέλληνες εκτός Χανίων, και δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα των  Ανέντακτων Πατριωτών που ευρισκόταν απέναντι από την εξέδρα των επισήμων. Το διέρρεε και βασίλευε μόνο στους αριστεροαναρχικούς μπορεί να αρέσει . Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε εδώ: http://xa-kriti.blogspot.com/
Πού ήταν η ομάδα της Χρυσής Αυγής την 28η Οκτοβρίου όταν οι ακροαριστεροί διέκοψαν την παρέλαση όταν με την βοήθεια των αριστερών δασκάλων έβαλαν ασπίδα δεκατετράχρονα παιδιά, εγώ που ήμουν εκεί, δεν είδα κανένα.
Υ.Γ
Ο κος Καρεφυλάκης πως μπορεί να έχει άποψη για την 25η Μαρτίου αφού  ήταν εντελώς απών? Και καλώ όποιος από τους Ανέντακτους Πατριώτες ήταν εκεί να το επιβεβαιώσει.
Μανώλης Σταματάκης
Πρόεδρος Ν/Ε ΛΑ.Ο.Σ Χανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.