Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΝΤΡΟΠΗ Ε? ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ !! ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΩΝ ΓΙΛΕΚΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ. ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΩΝ ΓΙΛΕΚΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ. 
 Την απόφασή του να αναστείλει την έκδοση κάθε ενημερωτικού κομματικού εντύπου καθώς επίσης και ευχετηρίων καρτών για το Πάσχα, προκειμένου τα χρήματα αυτά να διατεθούν για την αγορά αλεξίσφαιρων γιλέκων για τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Την απόφασή του να αναστείλει την έκδοση κάθε ενημερωτικού κομματικού εντύπου καθώς επίσης και ευχετηρίων καρτών για το Πάσχα, προκειμένου τα χρήματα αυτά να διατεθούν για την αγορά αλεξίσφαιρων γιλέκων για τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο. Σ. κ. κ. Γ. Γ. Καρατζαφέρης. Καρατζαφέρης. Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. προέτρεψε τους οπαδούς του κόμματος αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη ο οποίος επιθυμεί να ενημερωθεί για τη δραστηριότητα και τις θέσεις του κόμματος να κάνει χρήση των διαδικτυακών μέσων (www.laos.gr) αλλά και των τηλεφωνικών υπηρεσιών (210-7522700). προέτρεψε τους οπαδούς του κόμματος αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη ο οποίος επιθυμεί να ενημερωθεί για τη δραστηριότητα και τις θέσεις του κόμματος να κάνει χρήση των διαδικτυακών μέσων (www.laos.gr) αλλά και των υπηρεσιών τηλεφωνικών (210 - 7522700). 
You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.