Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ότι και να λέτε, πρόκειται για πολιτική δολοφονία.



Είναι η πρώτη μετά τον Μπακογιάννη. Τα παιδιά δολοφονηθήκαν από πληρωμένους - επιδοτούμενους  εκτελεστές  που δείχνουν υψηλή εκπαίδευση και εμπειρία, για τις πολιτικές ιδέες τους. Τελεία και παύλα.

Η χρήση «καθαρού» όπλου τύπου Zastava, διαμετρήματος 9 mm που ..αφήνει όμως κάλυκες  στο σημείο της διπλής δολοφονικής επίθεσης λέει πολλά. Γιατί δεν χρησιμοποίησαν περίστροφα ;

Την σημαντική μαρτυρία ενός εμπόρου της περιοχής που βρέθηκε στο δρόμο των δραστών εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές. Η μαρτυρία του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη. Μάλιστα ο ένας από τους δράστες του φώναξε «Φύγε από εδώ π….. γιατί θα σε φάω». Ήθελε με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι είναι Έλληνας. Η φρασεολογία παραπέμπει σε κοινό ποινικό δίκαιο που όμως έχει διασυνδέσεις με πολιτικά πρόσωπα, αφού διαπράττει  πολιτική δολοφονία και όχι ληστεία. Εμείς πιστεύουμε ότι το επόμενο χτύπημα εάν δεν ξεκαθαρίσει το «τοπίο» πράγμα που δεν το βλέπουμε,  θα είναι σε βουλευτή, η υπουργό. Οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει όλο το περιστατικό. Όπως φαίνεται ο ένας εκ των δραστών είναι σωματώδης μετρίου αναστήματος ενώ ο εκτελεστής ψηλός και σωματώδης. Άτομο ειδικά εκπαιδευμένο για να εκτελεί, ψύχραιμο και αποφασισμένο δείχνουν οι κινήσεις των δραστών της δολοφονίας  των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Όπως υποστηρίζουν αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ το χτύπημα έχει μία έντονη σημειολογία τόσο ως προς τον εκτελεστή, όσο και όσο προς τον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα των δολοφόνων. Συγκεκριμένα ο εκτελεστής κατέβηκε από τη μοτοσικλέτα και μέσα σε 10 δευτερόλεπτα δολοφόνησε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε σοβαρότατα έναν ακόμα. Μάλιστα χρησιμοποίησε 12 σφαίρες όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία από ένα όπλο-Zastava- το οποίο μπορεί να ρίξει κατά ριπάς, αρκεί ο χειριστής του να μην πάρει το δάκτυλο του από τη σκανδάλη Ο δράστης κατά τη χθεσινή δολοφονική επίθεση τράβηξε το δάχτυλο του από τη σκανδάλη μόνο για να αλλάξει στόχο – θύμα. Μάλιστα η άνεση και η αποφασιστικότητα με την οποία πλησίασε τα θύματα του δείχνει ένα αποφασισμένο και εκπαιδευμένο εκτελεστή, κάτι που επιβεβαίωσε αμέσως μετά το αρχικό χτύπημα όταν έδωσε τη χαριστική βολή στα θύματα του. Στη συνέχεια ατάραχος ανέβηκε ξανά στη μοτοσικλέτα και έφυγε μαζί με το συνεργό του.Οι κινήσεις των δύο δραστών όμως δείχνουν και κάποια στοιχεία για τον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα, αλλά και τι ήθελε να δείξει προς τα έξω. Καταρχήν η επιλογή του σημείου και της ώρας. Οι δράστες επέλεξαν να χτυπήσουν σε μία πολυσύχναστη περιοχή και μάλιστα απογευματινή ώρα όπου πολλοί πολίτες θα μπορούσαν να περνούν από το σημείο. Προφανώς οι δράστες ήθελαν να δείξουν πως δεν φοβούνται τίποτα, έχουν την εκπαίδευση και την ικανότητα να χτυπούν όπου και όποτε θέλουν χρησιμοποιώντας όπλο που μπορεί να πλήξει καίρια τους στόχους τους και να μην προκαλέσει παράπλευρες απώλειες. Επιπλέον δεν έδειξαν να προβληματίζονται ότι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ήταν πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης.
Ακούμε για "εκτελεστές" αντί για δολοφόνους, η δολοφονία έγινε "τρομοκρατική ενέργεια" και όλοι οι δημοσιογράφοι μιλούν  διαρκώς για ψυχραιμία. Αμέσως μετά έβαλαν την είδηση για την κατάθεση του ...αντιρατσιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή που θεσπίζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα "εγκλήματα γνώμης"!
Με μεγάλη ευκολία παρουσίασαν τον Λαϊκό Σύνδεσμο ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας Φύσσα, ενώ στο χθεσινό "μακελειό" παραδόξως δεν έχουμε κανέναν ηθικό αυτουργό. Ούτε τηλεδίκες, ούτε τηλεδικαστήρια, ούτε τηλεαποφάσεις.
Από τον Οκτώβριο υπήρχαν υπόνοιες για χτύπημα. "Κόκκινος συναγερμός είχε σημάνει τις τελευταίες ημέρες στις Αρχές Ασφαλείας καθώς πύκνωναν  οι πληροφορίες και τα συνδυαζόμενα στοιχεία για τρομοκρατικό χτύπημα και μάλιστα σε «πολιτικό στόχο» και   «η ανησυχία δεν ήταν αόριστη και αβάσιμη»."
 Δηλαδή υπήρχε γνώση του επικείμενου χτυπήματος και δεν έκαναν τίποτα! Συνεπώς η κυβέρνηση μπορεί ευκόλως να χαρακτηρισθεί "ηθικός αυτουργός" με κύριους υπευθύνους τον Α.Σαμαρά ως πρωθυπουργό, και τον Ν.Δένδια ως υπουργό Δημόσιας Τάξης
Όλοι θυμόμαστε την άμεση, χωρίς ΔΙΚΗ, καταδίκη των στελεχών της Χρυσής Αυγής, με δικογραφίες κατά την γνώμη της πλειοψηφίας του νομικού κόσμου, το λιγότερο...αδύναμες, και την απαγγελία της ως "εγκληματική οργάνωση" τουλάχιστον χίλιες φορές την ημέρα, για να περάσει ως τέτοια στο συλλογικό ασυνείδητο των Ελλήνων, και για να εκβιάσουν ψυχολογικά όσους την ψήφισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.