Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Για 5,5 εκατ. φοροδιαφυγή του Β.Καπερνάρου μιλάει το ΣΔΟΕ

"ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ

Aνώνυμες καταγγελιες σε επώνυμους ελεύθερους επαγγελματίες, κυρίως δικηγόρους και γιατρούς οδήγησαν στην αποκάλυψη φοροδιαφυγής συνολικού ύψους 5,5 εκατ. ευρώ σε βάθος 10ετίας, του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δικηγόρου Βασίλη Καπερνάρου, υποστηρίζουν πηγές του ΣΔΟΕ
Το πρόστιμο ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ και όπως τονίζει υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΔΟΕ, εάν ο βουλευτής δεν προσέλθει στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για να καταβάλει ή να ρυθμίσει την οφειλή, θα ασκηθεί ποινική δίωξη.
Το δεύτερο περίπτωση είναι ο γνωστός ορθοπαιδικός γιατρός και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λάκης Νικολάου, ο οποίος κατά τον έλεγχο βρέθηκε να έχει αποκρύψει εισόδημα 2 εκατ. ευρώ.
Η τρίτη μεγάλη περίπτωση φοροδιαφυγής αφορά σε ιδιοκτήτη πολυτελούς κατοικίας στη Μύκονο, την οποία εκμίσθωνε χωρίς όμως να δηλώνει το εισόδημα και είναι ενδεικτικό ότι σε μόλις έναν χρόνο το αποκρυβέν εισόδημα έφτασε στις 400 χιλιάδες ευρώ!
Όσον αφορά, δε, στην υπόθεση του ζεύγους Παπαντωνίου, το ίδιο υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΔΟΕ, επισημαίνει ότι η φοροδιαφυγή ύψους 3,5 εκατ. ευρώ δεν συμπεριλαμβάνει τα ευρήματα της έρευνας για τα εξοπλιστικά προγράμματα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.