Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΚΑΙ ο «αντισυστημικός» Βιτσιόζος Λάκης, παρέα με το ΔΟΛιο Σύστημα του Λαμπρακιστάν! Με βήμα γοργό στο δρόμο της λάσπης που χάραξε το "ΒΗΜΑ ON LINE"

Αλλη μια επιβεβαίωση του πόσο στυγνός και αδίστακτος υπηρέτης του παρακρατικού συστήματος είναι ο πάμπλουτος αριστερός διασκεδαστής γνωστός για τα βίτσια του κ. Λάκης.
Σήμερα χρησιμοποίησε ΚΑΙ αυτός τον γνωστό .. κοπτοράπτη ιδιοκτησίας των αφεντικών του, της ΔΟΛ λέγοντας ότι ΚΑΙ λενε εκεινοι. ΔΕΣ: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/blogs_8481.html
Ότι δλδ ο κακός Καρατζαφέρης θα βουλιαζει τα πλοία των καημένων λαθρομεταναστών που θα μπαίνουν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα.
Ούτε τα δελτία τύπου του ΛΑ.Ο.Σ έλαβε υπ όψη του που καταγγέλλουν την ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ των λεγομένων του Γ. Καρατζαφέρη, ούτε τα χιλιάδες post που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και αποδίδουν τα σωστά και μη παραχαραγμένα απο το παρακράτος του ΔΟΛ.
Σαν άλλος Γκοτζαμάνης που αντί τρικύκλου χρησιμοποιεί το μικρόφωνο απέδειξε την γελοιότητά του σαν άτομο και την επικινδυνότητά του σαν μίσθαρνο όργανο του συστήματος. ΔΕΣ: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/to_3.html
ΞΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.