Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Σκληρή αντιπαράθεση Καρατζαφέρη-Μεϊμαράκη με βαρειές κουβέντες.


Ο Β.Μεϊμαράκης είπε στην ομιλία του στη Βουλή ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τον πίεζε όσο ήταν ΥΕΘΑ για να παραλάβει τα υποβρύχια. Κι αυτό αποτέλεσε αιτία πολέμου,που ξεκίνησε από το ΛΑΟΣ.

Σύμφωνα με δήλωση στενού συνεργάτη του κ. Καρατζαφέρη «ενοχές ή ερινύες οδήγησαν σε πολιτικό ατόπημα τον κ. Μεϊμαράκη». Ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε η συζήτηση μεταξύ του κ. Καρατζαφέρη και του κ. Μεϊμαράκη και ότι ο τελευταίος διακινούσε την εκδοχή αυτή όλο το πρωί μεταξύ των βουλευτών, προκειμένου να μην μιλήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. "Μετέφερε με άλλα λόγια, πρακτικές του υποκόσμου στο κοινοβούλιο», τόνισε ο συνεργάτης του κ. Καρατζαφέρη

    Το ίδιο στέλεχος είπε πως «όποιος μελετήσει τα πρακτικά της Βουλής, όσο ήταν υπουργός Άμυνας ο κ. Μεϊμαράκης, θα καταλάβει πολλά».

   

Κατηγόρησε δε τον κ. Μεϊμαράκη ότι «αποδεικνύει εν τοις πράγμασι ότι δεν έχει τη δύναμη και την επιχειρηματολογία, παρά ολισθαίνει σε ίντριγκες, τις οποίες ξέρει πολύ καλά από την εποχή της "κίνησης της Βόλβης"». 

   

Καταλήγοντας είπε ότι "ο κ. Μεϊμαράκης έχει αφήσει ίχνη, όχι όμως τόσο δυσδιάκριτα. Θα επανέλθουμε με νεώτερες αποκαλύψεις».

Πως απάντησαν συνεργάτες του κ.Μεϊμαράκη; “Ο κ.Μεϊμαράκης δεν ηχογραφεί τις συνομιλίες του ,όπως έκανε παλιότερα ο κ.Καρατζαφέρης. Οι ερωτήσεις των βουλευτών του ΛΑΟΣ ,την εποχή που ο κ.Μεϊμαράκης ήταν ΥΕΘΑ,αποδεικνύουν τα όσα είπε”.

http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.