Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Γιώργος Καρατζαφέρης: Γιατί η κυβέρνηση δεν καταθέτει αγωγή εναντίον των «οίκων αξιολόγησης»;




κλικ στην εικόνα για να μεγαλώσεικλικ στην εικόνα για να μεγαλώσει
Τον «ρόλο των "οίκων αξιολόγησης" και τα κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας» θέτει σε επίκαιρη ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης και εν κατακλείδι ερωτά εάν η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να προβεί σε αγωγές κατά συγκεκριμένων «οίκων» ενώ υπογραμμίζει ότι πάνω από 20 δις έχουν «επενδυθεί» στη χρεοκοπία της χώρας.
«Παρά τις μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού, οι υποβαθμίσεις -ή και οι προειδοποιήσεις υποβάθμισης- της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας μας συνεχίζονται με συνέπεια να εντείνονται οι πιέσεις στην ελληνική οικονομία.
Λόγω του ότι κεφάλαια ύψους 20 δις ευρώ έχουν επενδυθεί στη χρεοκοπία της Ελλάδας, τέτοιες ενέργειες μοιάζουν, πλέον, μεθοδευμένες με σκοπό την κερδοσκοπία εις βάρος μας και, ενδεχομένως, την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας μας.
Ερωτάσθε:
Θα αντιμετωπίσετε πιο δυναμικά και αποτελεσματικά αυτές τις επιθέσεις; Σκοπεύετε να δημιουργήσετε εγχώριους μηχανισμούς άμυνας απέναντι σε τέτοιες ενέργειες και να πιέσετε τους εταίρους μας για αντίστοιχους ευρωπαϊκούς; Εξετάζετε το ενδεχόμενο να προβείτε σε αγωγές κατά συγκεκριμένων «οίκων αξιολόγησης»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.