Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Τα έχουν κάνει "πλακάκια" μεταξύ τους, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.



Πότε θα μπει επί τέλους ένας πολιτικός φυλακή; Tα τελευταία 20-30 χρόνια έχουν ληστέψει την Ελλάδα και δεν έχει τιμωρηθεί ούτε ένας.
Τώρα έxει γίνει μία συμφωνία μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να βάλουν μπροστά ένα "πολιτικό πτώμα", το οποίο έχουν "σιγουρέψει" ότι δεν το αγγίζει ο Νόμος, καθόσον έχει παραγραφεί το αξιόποινο από την μεθόδευση του 2001 στο Σύνταγμα. Και ως εκ τούτου, και τα παρελκόμενα έχουν παραγραφεί, όπως είναι το "μαύρο πολιτικό χρήμα". Ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος έχει πάρει τη διαβεβαίωση ότι δεν θα παραπεμφθεί, τον έχουν διαβεβαιώσει, ότι δεν πρόκειται να πάει φυλακή. Η  ΝΔ  και το ΠΑΣΟΚ τα έχουν κάνει "πλακάκια" μεταξύ τους.
Προτίμησαν την εύκολη λύση, “τα φορτώνουμε όλα στον Άκη” και αφήσανε απέξω το ΚΥΣΕΑ, το οποίο συμμετείχε  σύμφωνα με το έγγραφο που έδωσε η Εισαγγελέας του ΣΔΟΕ κ. Π. Παπανδρέου. Στο ΚΥΣΕΑ συμμετείχαν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο κ. Σημίτης, ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Χρυσοχοϊδης, ο κ. Λαλιώτης, η κ. Β. Παπανδρέου, ο κ. Παπαντωνίου, ένα μεγάλο μέρος από αυτούς που απαρτίζουν το "όλον ΠΑΣΟΚ".
Ταυτοχρόνως, αμνηστεύονται και οι Υπουργοί της ΝΔ, οι κ.κ. Σπηλιωτόπουλος και Μεϊμαράκης. Έτσι, όλα έρχονται πάρα πολύ βολικά  για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.
"Βγάζουμε" τους δικούς μας απ΄ έξω, και πάμε στον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο ο οποίος, βεβαίως έχει και την "κύρια ευθύνη", ούτως ή άλλως. Αλλά όχι μόνον αυτός.
Ο ψευτοπαλληκαράς κ. Μεϊμαράκης δήλωσε στους συντάκτες του στρατιωτικού ρεπορτάζ όπως τον κ. Δ. Βερύκιο, ότι θα  "πλακώσει στο ξύλο" τον κ. Καρατζαφέρη, γιατί ενοχλεί με αυτά που λέει.  Είναι η γνωστή αυτή συνταγή του κ. Μεϊμαράκη... Και στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ τα ίδια έκανε... Προβοκάτσιες, αθλιότητες, για να περνάει αυτό το οποίο θέλει...
 Ήλθε λοιπόν η ώρα να απολογηθεί για τις "ανηθικότητες" και τις "παλιανθρωπιές" αυτού του είδους.
Θα πρέπει πιστεύω να απολογηθεί, σε αυτά που τον κατηγορεί ο κ. Βασιλάκος στην ανακρίτρια κ. Π. Παπανδρέου. Επίσημη καταγγελία με την υπογραφή του η οποία λέει, ότι «συμφώνησε με τη Γερμανία για την αγορά δύο υποβρύχιων». Τα έλεγε "πλωτά φέρετρα" και την περίοδο της ΝΔ πληρώσαμε 700 εκατ. στους Γερμανούς.
Δεν είναι δυνατό να μην χαρακτηριστούν κλέφτες όλοι αυτοί οι οποίοι πήραν αντισταθμιστικά οφέλη 700 εκατ., αυτοί οι οποίοι πήραν τις διόπτρες μέσω της ΠΥΡΚΑΛ χωρίς διαγωνισμό, αυτοί που έκαναν όλες τις προμήθειες με ανάθεση. Πείτε μου μια προμήθεια τα 5,5 χρόνια της ΝΔ, που έγινε με διαγωνισμό! Ούτε μία! Όλα με ανάθεση. Δεν έγινε καμία με διαγωνισμό! Τώρα γιατί φοβούνται μήπως βγουν στην φόρα;
Ας λειτουργήσει επί τέλους για μια φορά η δικαιοσύνη και εάν αποδεικτεί ότι έχουν ευθύνη ο κ. Μεϊμαράκης και η παρέα του, θα πρέπει να καθίσουν στο ειδώλιο του κατηγορουμένου.

Ο πρόεδρος της Ν/Ε ΛΑ.ΟΣ Χανίων
      Μανώλης Σταματάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.