Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Όταν η πολιτική Καρατζαφέρη γίνεται στην πράξη της συνώνυμη της λογικής ακόμα και από τους επικριτές της!



Για όλους εμάς που μας ενώνει η Ελλάς και η κοινή μας πορεία και αγώνες για την πατρίδα, στο πλευρό του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη, η ξεχωριστή ικανότητα του Γιώργου Καρατζαφέρη να προβλέπει αλλά και να επιλύει (με πράξεις και προτάσεις) δύσκολα θέματα δίχως να διαλύει ότι υπάρχει γύρω τους είναι απόλυτα γνωστή και αποδεδειγμένη.
Το ζήτημα που τίθεται τώρα είναι ως προς τον ανελέητο προπαγανδιστικό πόλεμο προς τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. καθώς και τα ικανά κυβερνητικά στελέχη του κόμματος που βρίσκει τις ρίζες του στην ανησυχία και την ταραχή των "παρασίτων" όποιας συνδικαληστρικής ομάδας και κλίκας συμφερόντων από την ώρα που η πολιτική Καρατζαφέρη έχει καθημερινή πράξη στην κυβέρνηση Παπαδήμου.
Ομάδες πολύχρωμες μεν κοινών προσωπικών συμφερόντων δε και κυκλώματα που επί δεκαετίες φρόντιζαν εκμεταλλευόμενα τις πολλές... αδυναμίες και τα ¨λεπτά¨αισθήματα του δικομματικού μηχανισμού να μας οδηγούν να κοιτάμε τα πάντα εκτός από την κρατική παραγωγική διαδικασία (την οποία και εξαφάνισαν) αλλά και τα ουσιώδη εθνικά ζητήματα για την ανάπτυξη της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Έτσι, έστρεφαν ορέξεις και βλέμματα του λαού σε εφήμερες απολαύσεις, υπερκαταναλωτισμούς και υπερδανεισμούς είτε στραγγαλίζοντας το μέλλον μας και των παιδιών μας από την κακοδιαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων - φτάνοντας το 2011 η Αθηνών - Πατρών να αποτελεί χειρότερο δρόμο-καρμανιόλα από μια κοινή λεωφόρο όποιας ελληνικής πόλης - και η ελληνική παραγωγή και μεταποίηση να κινείται σε επίπεδα εξαφάνισης με σήμα κατατεθέν στην αγορά το...λουκέτο.
Ο Πατριωτικός Παρεμβατισμός, δεν αποτελεί μόνο ιδεολογικό υπόβαθρο για συζητήσεις αλλά κυρίως ΚΑΘΗΚΟΝ και ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ των εκφραστών του και όταν αυτό έγινε αντιληπτό στα "παράσιτα" σήμαναν συναγερμό.
Ως πρώτο υπόδειγμα ο ίδιος ο Ηγέτης του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης με αμέτρητα παραδείγματα που το "παρασιτοσύστημα" κάνει τα πάντα να τα σβήσουν από τη μνήμη μας και στη συνέχεια η Κ.Ο του ΛΑ.Ο.Σ. που παρόλο 16, κατάφερε να μας κερδίσει με το έργο της και με την παρουσία της να γεμίσει την... άδεια βουλή!
Παράδειγμα, καθήκον και τρόπος ζωής οδήγησαν τον Γιώργο Καρατζαφέρη να προσφέρει 1.000.000€ στο ταμείο κατά της φτώχειας, ποσό για το οποίο ακόμα δεν έχει δοθεί απάντηση ως προς την τύχη που είχε στα... κρατικά ταμεία. Μιλώντας όμως για ταμεία και παραδείγματα μην ξεχάσουμε ημέρες που ολόκληρος εισαγγελέας ψάχνει τα υπέρογκα κομματικά δάνεια να φωνάξουμε ότι Πατριωτικός Παρεμβατισμός είναι στην πράξη και το "καθαρό μέτωπο" που έλεγαν και οι πατεράδες μας....
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης κάνει την πολιτική ιδεολογία πράξη με ΜΗΔΕΝ χρέη για το ταμείο του ΛΑ.Ο.Σ. αλλά και με ΜΗΔΕΝ ΔΑΝΕΙΑ από τράπεζες και ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός λειτουργεί πλήρως, προσφέρει στην κοινωνία όπου έχει ανάγκη (διανομή τροφίμων, αλεξίσφαιρα γιλέκα στην ΕΛ.ΑΣ κ.α) καθώς και στο Έθνος όπως με την προσφορά του Αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πιερία.
Πατριωτικός Παρεμβατισμός είναι να προσφέρεις πολλά και να μη λες τίποτα από καθήκον, να κάνεις αλλά τόσα και να συνεχίζεις το έργο μη χάνοντας καιρό στο να τα επιδεικνύεις... γιατί είναι τρόπος ζωής να υπηρετείς την πατρίδα!
Απλά, κλείστε τα μάτια και προσπαθήστε να φανταστείτε τί θα γινότανε αν... λέω αν, κάποιο από τα άλλα κόμματα είχανε προσφέρει 1.000.000€ στο ταμείο της χώρας.
Πατριωτικός Παρεμβατισμός είναι να μην υπολογίζεις το πολιτικό κόστος και τον ψηφοσυλλεκτισμό του "ναι" στο παρασκήνιο και του "όχι" στο μικροπολιτικό προσκήνιο ή και ακόμα του "όχι του χάους" σε κρίσιμες εθνικές αποφάσεις.
Πατριωτικός Παρεμβατισμός είναι τη στιγμή που κάποιοι έχουνε μετατρέψει τη συζήτηση του προϋπολογισμού σε κόντρες δελφίνων από τη μία και σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών από την άλλη να κάνεις παρέμβαση για την απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης υπενθυμίζοντας πάλι πόσες φορές είχες χτυπήσει τον κώδωνα του κινδύνου αλλά και στο τί έπεται και να καλείς να βγεις έξω από δεσμευτικές συμφωνίες κάποιων... κυριών πρώην ΥΠ.ΕΞ.
Αυτά τα ολίγα προς κάποιους μεγαλοδημοσιογράφους που εξέφρασαν την απορία ως προς την ανάλυση του Πατριωτικού Παρεμβατισμού.
Τί συμβαίνει όμως όταν οι "μαθητές" της πολιτικής Καρατζαφέρη αφού έχουν αριστεύσει στα έδρανα της βουλής σπάζοντας κάθε ρεκόρ κοινοβουλευτικού έργου βρίσκονται σε κυβερνητικά πόστα;
Τί συμβαίνει όταν σε λίγες ημέρες τα κυβερνητικά στελέχη έχουν "απομυθοποίησει" την προπαγάνδα των "παρασιτικών μηχανισμών" του "κακού ακραίου δράκου" κερδίζοντας την αναγνώριση, την εκτίμηση και τη συνεργασία του συνόλου του προσωπικού και των στελεχών των υπουργείων;
Τί συμβαίνει όταν μετά από κάθε συνάντηση συνεργασίας των κυβερνητικών στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ. με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. μία σειρά θεμάτων από το βαθύ παρελθόν (Καμποτάζ, αλιεία, αγροτικά) αλλά και από το κοντινό μέλλον (ταξί, στάσεις μετρό σε αχρηστία) επιλύονται ή οδηγούνται σε μία πιο πατριωτική βάση;
Τί συμβαίνει όταν κάθε μέρα η πράξη της παραγωγής έργου και πολιτικής που πηγάζει από τον Πατριωτικό Παρεμβατισμό γκρεμίζει την παρασιτοπροπαγάνδα και το παραμύθι των ¨κακών ακραίων δράκων"; Κακών ως προς τους εχθρούς της Ελλάδας και των Ελλήνων ναι! Ακραίων ως προς τις απαιτήσεις και το ύψος που θέτουν τον πήχη σε συνεργάτες και εαυτούς αλλά και ως προς την παραγωγική δυναμική ναι! Δράκων των παραμυθιών του παλαιοκομματικού στυλ "ετελείωσε" ή ο Υπουργός δεν θα σας δει είναι σε συνάντηση σίγουρα όχι!
Πάντως η παραγωγή και η δουλειά ενοχλεί τα παράσιτα και έβγαλα και τα εισαγωγικά!
Όσο πιο πολύ θα κάνουν πόλεμο προπαγάνδας και λάσπης στην πολιτική Καρατζάφερη τόσο πιο πολύ κινδυνεύουν να διαβάζουν από "επικριτές" και διαφωνούντες άρθρα ανάλογα όπως αυτό που ακολουθεί... Παράσιτα και λαθροσυλλέκτες των εθνικών καρπών, η αγανάκτηση αυτών που στερήθηκαν και στερούνται καρπών μπορεί επιφανειακά να χτυπάει παντού... αλλά στη γειτονιά που λέγεται Ελλάδα όλοι γνωρίζουμε ποιοι πραγματικά ευθύνεστε!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ:
Με τον Βορίδη, δηλαδή με τη λογική του Τάσου Τέλλογλου
Είπε ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο για να αποφασίσει πότε οι εκπρόσωποι του παλιού πολιτικού συστήματος θα αποφασίσουν ότι έχουν πλέον επαρκή αποζημίωση για τη ζημιά που υπέστη –αν υπέστη- το ελληνικό δημόσιο από τις πρακτικές της εταιρείας Siemens προκειμένου να ανοίξει τους 7 σταθμούς του μετρό, που αν και έτοιμοι παραμένουν κλειστοί επειδή η γερμανική εταιρεία δεν περνάει εξ αιτίας της διαφοράς της με το ελληνικό κράτος την σηματοδότηση. «Θα περιμένω 10-15 μέρες» είπε ο Βορίδης και αν δεν γίνει στο διάστημα αυτό «θα υπογράψω».
Πρόκειται για φωνή της λογικής. Το ελληνικό δημόσιο παριστάνει τα 2 τελευταία χρόνια ότι διαπραγματεύεται με τη γερμανική εταιρεία και οι λεπτομέρειες των συζητήσεων μοιάζουν περισσότερο με επεισόδιο των Monty Paython παρά με διαπραγμάτευση ενός σοβαρού κράτους με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της ηπείρου μας.
Η υπόθεση που βρίσκεται τώρα στην εισαγγελία στο κλείσιμό της, πρός το ακροατήριο, μιλάει με βάση τα στοιχεία της ίδιας της εταιρείας και της εισαγγελείας του Μονάχου για ζημιά του ελληνικού δημοσίου ύψους 57 εκατομμυρίων ευρώ. Όμως η δικαιοσύνη επειδή φοβήθηκε ότι μία πραγματογνωμοσύνη μπορεί και να μην έβγαζε ζημιά δεν την διέταξε ποτε. Ο Σήφης Βαλυράκης και η εξεταστική του επιτροπή κατέληξαν -άγνωστο πώς- στο αστρονομικό ποσό των 2δις. Έτσι όταν άρχισε να διαπραγματεύεται για λογαριασμό της κυβέρνησης Παπανδρέου ο κ Χ. Παμπούκης επισήμανε στους συνομιλητές του της γερμανικής εταιρείας ότι το ποσό δεν θα έπρεπε να πέσει κοντά στα 57εκ επειδή είχαν καταγραφεί τα 2 δις του Βαλυράκη κατά την αρχή «Αφού τόσα τα βγάλαμε τόσα δώστε μας». Με αυτά και με αυτά πέρασε ο καιρός και μία άσχετη με την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» σύμβαση κόλλησε στο «πολιτικά ορθό» του κ Ρέππα αρχικά και του κ Ραγκούση στη συνέχεια. Ο τελευταίος πάντως φαίνεται να έχει μετακινηθεί από το δόγμα πρώτα «συμφωνία με τη Siemens και στη συνέχεια μετρό».
Χρειάστηκε να έρθει κάποιος από το ΛΑΟΣ για να πει δημόσια εκείνο που και οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ έλεγαν ανεπίσημα ότι η υπόθεση Siemens (Mαύρα ταμεία) και οι σταθμοί του μετρό δεν είχαν την παραμικρή σχέση μεταξύ τους. Και αυτό είναι το λιγότερο. Αν το 2012 δεν πάρουμε τα χρήματα από τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους σταθμούς της γραμμής Αιγάλεω-Πειραιά, οπου επίσης συμμετέχει η Siemens τον διαγωνισμό για τα ηλεκτρομηχανολογικά, απλά θα χάσουμε τα κονδύλια μαζί με μερικές εκατοντάδες θέσεις εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.