Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Λύση για τη νησιωτική Μαγνησία εξήγγειλε ο υφ. Ναυτιλίας


Image
"Δώσαμε λύση στο πρόβλημα του λιμενοβραχίονα της Σκιάθου. Το έργο θα είναι έτοιμο το αργότερο μέχρι τον Μάρτιο. Όσο για το θέμα του μετεωρολογικού σταθμού Σκοπέλου, θα προχωρήσουμε άμεσα...", δήλωσε νωρίτερα, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης.
Η είδηση της λύσης στο εδώ και μήνες πρόβλημα στον λιμενοβραχίονα της Σκιάθου, ο οποίος παρουσίασε ρωγμή, δόθηκε δια στόματος του ίδιου του υφυπουργού Ναυτιλίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ερωτώμενος σχετικά, νωρίτερα, από τον δημοσιογράφο Αντώνη Κουμιώτη, δήλωσε:
"Έδωσα εντολή στις υπηρεσίες, έτρεξαν την διαδικασία, φώναξα τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, ο οποίος ήρθε στο γραφείο μου σχεδόν αμέσως, είχαμε μία συνεργασία, συντονίσαμε τις δύο υπηρεσίες, ανατέθηκε η δημοπράτηση έργου, έχω ήδη στείλει, από χθες, επείγον σήμα με αίτημα να το εγκρίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, τα χρήματα υπάρχουν μέσω Λιμενικού Ταμείου και αν οι υπηρεσίες τηρήσουν τα χρονοδιογράμματα, μέχρι τον Μάρτη το έργο θα έχει τελειώσει".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.