Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Επαναπροώθηση άλλων 107 παράνομων μεταναστών




Την ολοκλήρωση της επιστροφής άλλων 107 αλλοδαπών στις χώρες καταγωγής τους από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία. Πρόκειται για 77 Πακιστανούς, 26 υπηκόους Μπαγκλαντές, έναν Μολδαβό, έναν Μαλτέζο, ένα Βούλγαρο και έναν Ρουμάνο. Eιδικότερα, η επιστροφή των (77) υπηκόων Πακιστάν, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, με ειδική πτήση charter από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» , με προορισμό τη Λαχώρη και το Ισλαμαμπάντ. Η μεταφορά τους στο αεροδρόμιο πραγματοποιήθηκε από τις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, με τη συνοδεία 38 αστυνομικών.





Η επιστροφή των υπόλοιπων αλλοδαπών, σε βάρος των οποίων, επίσης είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα με εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς αντίστοιχα τη Ντάκα, το Κισινάου, τη Μάλτα, τη Σόφια και το Βουκουρέστι.



Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους, γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.