Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΩΝ ΠΟΡΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΪΤΖ!



Σχολιάζοντας την προαναγγελία από τον κ. Λοβέρδο της απέλασης των αλλοδαπών εκδιδόμενων γυναικών χωρίς χαρτιά που είναι φορείς του AIDS, ο συν-εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων (αντί για συν-εκπρόσωπο να τον κάνουν επίτιμο), Τάσος Κρομμύδας, δήλωσε:
«Καταλαβαίνουμε τις εσωκομματικές φιλοδοξίες του κ. Λοβέρδου, αυτές όμως δεν επιτρέπεται να προωθούνται στις πλάτες των πιο αδύναμων ούτε να τροφοδοτούν τις προκαταλήψεις και την άγνοια. Θέλει να τιμωρήσει ως θύτες εκείνες που είναι δυο φορές θύματα: Εξαθλιωμένες γυναίκες που όχι μόνο πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης αλλά και μολύνονται στη χώρα μας, τώρα απειλούνται και με απέλαση. Άραγε υπάρχουν επαρκή προγράμματα περίθαλψης στις χώρες που θέλει να τις απελάσει ο κ. Λοβέρδος; Με τη συμπεριφορά του ο φιλόδοξος Υπουργός αποδεικνύει πως όποιος δεν είναι άνθρωπος με τους "ξένους" δεν είναι άνθρωπος τελικά ούτε με τους Έλληνες.
Αντί να κρύβεται πίσω από έναν άκρως επικίνδυνο λαϊκισμό, η κυβέρνηση ας ξεκινήσει την υλοποίηση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για το AIDS που κρατά στο συρτάρι 5 χρόνια τώρα».

Το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων
Για περισσότερες πληροφορίες:
Τάσος Κρομμύδας 6945 940916

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.