Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.: Η ΕΝΩΣΗ ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ!


Διαβάστε και φρίξτε, για να καταλάβετε ακόμη μια φορά τι έχουν προκαλέσει οι συνδικαλισταράδες στα Σώματα Ασφαλείας. Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Ροδόπης που ευχαριστεί τον περιβόητο μουσουλμάνο βουλευτή Χατζηοσμάν, τον άνθρωπο του προξενείου, για την... υποστήριξή του:
""Αξιότιμε κ. Βουλευτά, το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ. Ν. Ροδόπης σας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την άμεση εκ μέρους σας προώθηση των προβλημάτων που απασχολούν τα μέλη της Ένωσής μας, κατά την επίσκεψή σας στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ Χρήστο την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, όπου συντασσόμενος με τα αιτήματά μας που περιγράφονται στο 420/11 από 18-11-2011 υπόμνημα που σας καταθέσαμε κατά την συνάντησή μας, περιγράψατε αναλυτικά την κατάσταση που επικρατεί στις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού μας ζητώντας την συνδρομή του για την επίλυσή τους ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους της Ροδόπης.
- Ευελπιστούμε η παρέμβασή σας αυτή να συμβάλλει ώστε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να μεριμνήσει άμεσα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά του Υπουργείου....
- Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική τη στήριξή σας στο έργο της Ε.Α.Υ. Ν. Ροδόπης και ευελπιστούμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας στα πλαίσια των θεσμικών μας ρόλων, για τη διασφάλιση ποιοτικής αστυνόμευσης της περιοχής μας αλλά και την επίλυση των προβλημάτων των μελών μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παναγιώτης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.