Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

“Εκστρατεία” των Διεθνών ΜΜΕ για την δοκιμή των S -300! > …στη Άσκηση (Λευκός Αετός -Βολή των S-300 ) στο ΠΒΚ (NAMFI)


Ενώ “φωτιά” έχουν πάρει όλες οι Υπηρεσίες και τα RADAR του ΠΒΚ (NAMFI στο χώρο εκτοξεύσεως αλλά και στα υπόλοιπα radar της ΠΑ που καλύπτουν και εξασφαλίζουν το χώρο της βολής στον Αέρα -Θάλασσα και Ξηρά.Σύμφωνα με πληροφορίες εκστρατεία ενημέρωσης ετοιμάζουν τα Διεθνή ΜΜΕ που ετοιμάζουν μαζική κάθοδο στο Πεδίο Βολής Κρήτης (NAMFI) που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 11 του μηνός !
Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν για τεράστιο ενδιαφέρον από τους διαπιστευμένους ΑΚΑΜ και βοηθούς ΑΚΑΜ στη χώρα μας ,ενώ οι Σύνδεσμοι των Χωρών Χρηστών του ΠΒΚ (NAMFI) ετοιμάζουν ομάδες ενημέρωσης και κάλυψης της Βολής !
Εκείνο που πραγματικά μας μας εξάπτει ,είναι να δούμε την βολή των πολυδιαφημισμένων Α/Α Συστημάτων Ρωσικής Κατασκευής και προελεύσεως απο ¨Έλληνες Χειριστές με Τακτικό σενάριο που να μπορούν να εμπλέξουν στόχους ,και να αναρωτηθούμε γιατί κάποιοι φρόντισαν να τα ενταφιάσουν στερώντας από την Ελλάδα και την Κύπρο ένα πολύτιμο Στρατηγικό όπλο !
Να μην ξεχνάμε οτι τα S-300 σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίσουν τα φονικότατα F-16 και ίσως αν τα δούμε στη πράξη και σε Τακτική Αξιολόγηση να καταρρίψουν τον μύθο των Αμερικανικών Μαχητικών !
Η Τουρκία στηρίζεται αποκλειστικά στα F-16 για την εφαρμογή της Εξωτερικής Πολιτικής που έχει σχεδιαστεί σε πλάνο Νέο- οθωμανισμού !
Οι εντολές του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωσταράκου Μιχαήλ προς τον Διοικητή του ΠΒΚ Ταξίαρχο (ΠΒ) Σκυλάκη Λάζαρο πρώην Αξιωματικός της 181ΜΒ/ΧΩΚ με τεράστια εμπειρία στις βολές των Α/Α είναι σαφείς :
Πιστή εφαρμογή των κανόνων Ασφαλείας και Τέλεια Οργάνωση !
Αν κρίνουμε από τα από την οργάνωση των βολών της Ασκήσεως » ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ -ΑΕΤΟΣ» και εύσημα που απέσπασε το ΠΒΚ (φωτο κάτω) …Το Πεδίο Βολής Κρήτης θα γράψει Ιστορία την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου !DSC_6439
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.