Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΠΡΩΤΑ....!!



Αποφάσισε να απαντήσει με τον πιο... άμεσο τρόπο η κυβέρνηση Ερντογάν, μετά τις αθρόες συλλήψεις στελεχών του κυβερνώντος κόμματός του για διαφθορά.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το BBC, η τουρκική κυβέρνηση απέλυσε πέντε από τους αστυνομικούς διευθυντές οι οποίοι επέβλεπαν τις δεκάδες των συλλήψεων που έγιναν. Η τουρκική κυβέρνηση ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι οι διευθυντές αυτοί της αστυνομίας παύθηκαν από τα καθήκοντά τους, χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις, πέρα από το ότι επεσήμανε ότι παύθηκαν επειδή προχώρησαν στις συλλήψεις χωρίς να ενημερώσουν τους ανωτέρους τους.

Εν συνεχεία ο Τούρκος πρωθυπουργός πραγματοποίησε ειδική κυβερνητική σύσκεψη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Μπουλέντ Αρίντς έκανε λόγο ότι για όλα αυτά που συνέβησαν και συγκλόνισαν τη συνοχή της κυβέρνησης έχουν σχέση με «σχεδιασμένη επιχείρηση κατά το πρότυπο του ψυχολογικού πολέμου που έχει στόχο τη φθορά της κυβέρνησης», χωρίς ωστόσο να κατονομάσει αυτούς που κάνουν ψυχολογικό πόλεμο στην κυβέρνηση.

Το κοινό σημείο στην Τουρκία είναι ότι πρόκειται για αντιπαράθεση μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος «Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης» και του ισχυρού θρησκευτικού τάγματος του Χότζα Γκιουλέν. Πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι η πολιτική της κυβέρνησης είναι να αντιμετωπιστεί η διαφθορά. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.