Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

Ηράκλειο: Συμμορία 16χρονων αναστατώνει την πόληΣυνεχίζει την παράνομη δράση που έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό στην πόλη του Ηρακλείου μια συμμορία 16χρονων.
Πριν λίγες μέρες αναστάστωσαν την πόλη, όταν οδηγώντας κλεμμένο ΙΧ δεν σταμάτησαν σε έλεγχο της Ομάδας ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα να ακολουθήσει κυνηγητό ανάμεσα στα σοκάκια της πόλης.
Τότε είχαν καταφέρει να συλληφθούν οι δυο από τους τέσσερις εφήβους της συμμορίας, οι άλλοι δυο όμως διέφυγαν.
Οι νεαροί κατηγορούνταν για την κλοπή έως και 59 αυτοκινήτων και δικύκλων, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Χθες, Σάββατο λοιπόν, "κτύπησαν" εκ νέου, όταν επιτέθηκαν σε δυο άλλα νεαρά άτομα στο κέντρο του Ηρακλείου, τα οποία ξυλοφόρτωσαν ώστε να τους αποσπάσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των... 3 ευρώ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα θύματα πήγαν αρκετές ώρες αργότερα στην αστυνομία και κατήγγειλαν το περιστατικό. Με βάση τις πληροφορίες που έδωσαν, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην γνωστή πλέον συμμορία
- η οποία σημειωτέον ότι αποτελείται από δυο Έλληνες και δύο Αλβανούς- την οποία και αναζητούν προκειμένου να συλλάβουν εκ νέου.
Σημειώνεται, επίσης, ότι η μητέρα του ενός είχε δηλώσει στις αρχές της εβδομάδας την εξαφάνιση του γιου της.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.