Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

Φιλιατρά: Σπασμένα τα τζάμια των αυτοκινήτων τους βρίσκουν οι ιδιοκτήτες!

 

Νέα κρούσματα έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες στην πόλη των Φιλιατρών, με τους ιδιοκτήτες να βρίσκουν το πρωί, σπασμένο το...
τζάμι του αυτοκινήτου τους και το όχημα τους παραβιασμένο.

Τουλάχιστον δύο τέτοια περιστατικά έχουν σημειωθεί αυτήν την εβδομάδα στα Φιλιατρά, προκαλώντας την εύλογη ανησυχία των κατοίκων, με τα νέα αυτά κρούσματα παραβατικότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του filiatranet, το βράδυ της Τρίτης, άγνωστοι στην περιοχή κοντά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών, έσπασαν το τζάμι Ι.Χ. αυτοκινήτου, από την πλευρά του συνοδηγού (φώτο), με σκοπό να αφαιρέσουν από μέσα αντικείμενα αξίας όπως το ράδιο-CD, ή ακόμη και χρήματα.

Η ζημιά περιορίστηκε στο τζάμι του οχήματος, καθώς ο σκύλος του ιδιοκτήτη τους αντιλήφθηκε, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες και κοντά στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών. Και σε αυτήν την περίπτωση, άγνωστος ή άγνωστοι διέλυσαν το τζάμι ενός αγροτικού από την πλευρά του συνοδηγού που ήταν σταθμευμένο σε ένα πλάτωμα, λίγα μέτρα από την Τράπεζα Πειραιώς.

Εκεί όμως κατάφεραν, όπως διαπιστώθηκε το πρωί από τον ιδιοκτήτη, να ξηλώσουν τα ηχεία που υπήρχαν στο αυτοκίνητο.

Παρόμοιο περιστατικό, όπως σας είχαμε ενημερώσει, είχε σημειωθεί πριν περίπου ένα μήνα με δύο Ι.Χ. που ήταν σταθμευμένα σε ιδιωτικό χώρο, όπου περαστικός αντιλήφθηκε τον δράστη που εξαφανίστηκε αφήνοντας πίσω του τα κλοπιμαία, που ήταν ένα ράδιο-cd, χρήματα και έγγραφα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.