Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ


από Weatherakias » 


Ισχυρή κακοκαιρία θα χτυπήσει την Ελλάδα τις επόμενες ημέρες και πιο συγκεκριμένα την ερχόμενη Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου. Η κακοκαιρία αυτή θα συνοδεύεται από πολύ ισχυρές καταιγίδες με αστραπόβροντα, ισχυρές βροχοπτώσεις, δυνατούς νοτιοδυτικούς ανέμους, αλλά και πυκνά χιόνια σε ορεινά και ίσως και ημιορεινά τμήματα.

Θα χτυπήσει όλη την Ελλάδα αυτή η κακοκαιρία και κυρίως το Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, την Μακεδονία, την δυτική Στερεά Ελλάδα, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και γενικότερα το ανατολικό Αιγαίο. Πυκνά χιόνια θα πέσουν σε όλα τα ορεινά τμήματα και τα βουνά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, ενώ κάποιες χιονοπτώσεις δεν αποκλείεται αν σημειωθούν ίσως και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, πάνω από τα 800 περίπου μέτρα.

Μιλάμε για μία κακοκαιρία που θα τολμούσαμε να πούμε πως θα είναι πολύ ισχυρή, ίσως και η ισχυρότερη των τελευταίων ετών, μιας και αναμένεται να σημειωθούν μέσα σε λίγες ώρες, μεγάλα ύψη βροχής, αλλά και χιονιού στα βουνά μας και γενικότερα σε ορεινά τμήματα. Αναμένουμε λοιπόν και άλλα στοιχεία μας από την Δευτέρα και μετά, για να σας ενημερώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για να μην έχετε προβλήματα όσοι θα ταξιδέψετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.