Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ποιος ήταν ο 28χρονος αστυνομικός που έβαλε τέλος στη ζωή του

Ποιος ήταν ο 28χρονος αστυνομικός που έβαλε τέλος στη ζωή του



Το τραγικό δυστύχημα και ο θάνατος της 75χρονης τον συνέτριψαν - Δεν μπόρεσε να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι άθελά του αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή και αυτοκτόνησε - Τι λένε συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί του για τον άτυχο Θεόδωρο

Όταν το 2008 ο νεαρός Θεόδωρος πήρε την απόφαση να μπει στην Αστυνομία, οι δικοί του άνθρωποι γνώριζαν ότι αυτή η δουλειά δεν ήταν για αυτόν απλά ένα βιοποριστικό επάγγελμα αλλά λειτούργημα.

Ευαίσθητος με υψηλό αίσθημα ευθύνης, εντάχθηκε από τους πρώτους στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ και για μεγάλο χρονικό διάστημα «όργωνε» με τη μοτοσικλέτα τους δρόμους της πρωτεύουσας. Λίγα χρόνια αργότερα, αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του αδερφού του που είναι διοικητής ασφαλείας σε τμήμα της Αττικής και να πάρει μετάθεση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Έτσι πλέον η δουλειά του νεαρού ήταν να κυνηγά κλέφτες και ληστές στη «ζώνη» της Κυψέλης και άλλα υποβαθμισμένα σημεία του κέντρου της Αθήνας.

Με καταγωγή από την Ήπειρο ο 28χρονος Θεόδωρος διατηρούσε σχέση με μια νεαρή κοπέλα και όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν ήθελε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Χθες δεν δούλευε και αποφάσισε να επισκεφθεί τους γονείς του στην Παλλήνη. Κατεβαίνοντας με τη μοτοσικλέτα του την Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στο Χαλάνδρι για να επιστρέψει στο σπίτι του στο Γαλάτσι, έγινε το κακό.

Μια 75χρονη γυναίκα που μόλις είχε βγει από το σπίτι της, φορώντας μάλιστα τις παντόφλες, διέσχιζε κάθετα το δρόμο. Ο Θεόδωρος που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα με τη μηχανή του δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

«Σίγουρα έπαθε σοκ όταν είδε το διαμελισμένο σώμα της ηλικιωμένης. Για έναν ευαίσθητο άνθρωπο με υψηλό αίσθημα ευθύνης όπως ήταν ο Θόδωρος, αυτό ήταν ασυγχώρητο. Η εικόνα τον συγκλόνισε. Έτσι, πήγε λίγα μέτρα μακριά στο παρκάκι, σήκωσε το υπηρεσιακό του όπλο και αυτοκτόνησε», λέει στο prorothema.gr συνάδελφος του και προσθέτει: «Από την Τροχαία, ενημερώθηκε ο αδερφός του που είναι υπαστυνόμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.