Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Η ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ. ΕΞΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΙΣΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ.


Δείτε τι υπερασπίζονται σήμερα οι αναρχοαριστεροί... Εάν αυτά είναι πανεπιστήμια, τότε βρείτε μου ανάλογες εικόνες σε ξένα πανεπιστήμια και σε οποιαδήποτε άλλο χώρα του κόσμου. 













 Όχι κυρίες και κύριοι. Τα Πανεπιστήμια είναι χώρος γνώσης και μάθησης, δεν είναι χώρος μικροπολιτικών συμφερόντων, ούτε παζάρι παραεμπορίου, ούτε άσυλο τραμπούκων, μπαχαλάκηδων, εκβιαστών και φονιάδων. Για ποιο πανεπιστημιακό άσυλο μιλάμε; Για ποια ελευθερία διακίνησης ιδεών; Εάν κάπου σήμερα στην Ελλάδα, ακόμα ζει ο φασισμός, αυτός βρίσκεται ακριβώς μόνο μέσα στα πανεπιστήμια! Μόνο εκεί δεν μπορεί ο καθένας να πει ελεύθερα τη γνώμη του. Έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι γιατί τέτοιες εικόνες δεν συμβαίνουν πουθενά, τα δε πανεπιστήμια μας είναι τα τελευταία σε παγκόσμιο επίπεδο γιατί ακριβώς συμβαίνουν όλα αυτά που βλέπετε, ενώ και οι καθηγητές σε αυτά, δεν είναι καθηγητές αλλά κομματικοί υπάλληλοι που αντί να προσφέρουν γνώση στους φοιτητές όπως είναι και το καθήκον τους, εκείνοι προσφέρουν ρεβανσιστικό αριστερίστικο μεταπολιτευτικό κομπλεξαρισμό και μπαχαλοποίηση των πάντων, αρχών, αξιών, παραδόσεων, ιδεών, ιστορίας, γνώσης, γλώσσας, ήθους και ύφους.

Η ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΣΥΛΑ, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΕΞΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΞΩ ΟΙ ΕΞΩΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ, ΜΠΑΧΑΛΟΙ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ,  ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 35 ΕΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.