Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ανθελληνικός μποναμάς Κατσέλη.Νομιμοποίηση λαθρομεταναστών με λιγότερα ένσημα. Από 200 θα χρειάζονται 120 Από 200 θα χρειάζονται 120

Τη μείωση των ενσήμων που χρειάζονται για την έκδοση άδειας παραμονής από διακόσια που είναι σήμερα, σε εκατόν είκοσι, θα προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο του υπουργείου Εργασίας το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη. Τη μείωση των ενσήμων που χρειάζονται για την έκδοση άδειας παραμονής από διακόσια που είναι σήμερα, σε εκατόν είκοσι, θα προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο του υπουργείου Εργασίας το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη.
Το ζήτημα της μεταναστευτικής πολιτικής, μαζί με την επέκταση των κλαδικών συμβάσεων εργασίας και την αδήλωτη εργασία αναμένεται να τεθεί τη Δευτέρα στο τραπέζι του διαλόγου των κοινωνικών εταίρων με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας. Το ζήτημα της μεταναστευτικής πολιτικής, μαζί με την επέκταση των κλαδικών συμβάσεων εργασίας και την αδήλωτη εργασία αναμένεται να τεθεί τη Δευτέρα στο τραπέζι του διαλόγου των κοινωνικών εταίρων με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.