Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕ «ΜΑΤ και ΜΕΑ για μεζονέτα νέα»

Περίπου 1.500 άτομα μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου φωνάζοντας “κλέφτες-κλέφτες” και “Άκη γερά φέρε τα λεφτά”! "Περίπου 1.500 άτομα μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου φωνάζοντας« κλέφτες-κλέφτες "και" Άκη γερά φέρε τα λεφτά "! Παρά την βροχή άνθρωποι κάθε ηλικίας περίμεναν υπομονετικά μέχρι να αρχίσει ο χορός των συνθημάτων. Παρά την βροχή άνθρωποι κάθε ηλικίας περίμεναν υπομονετικά μέχρι να αρχίσει ο χορός των συνθημάτων. Στον χώρο έφτασαν δυο διμοιρίες των ΜΑΤ δια παν ενδεχόμενο. Στον χώρο έφτασαν δυο διμοιρίες των ΜΑΤ δια παν ενδεχόμενο. Όλα κύλησαν ήρεμα και το πλήθος διαλύθηκε ειρηνικά πριν από λίγ ο…” Όλα κύλησαν ήρεμα και το πλήθος διαλύθηκε ειρηνικά πριν από λίγ ο ... "
Πείτε μου ποιος πολιτικός έχει τέτοιο λαϊκό ρεύμα, χωρίς να είναι στα πράγματα. Πείτε μου ποιος πολιτικός έχει τέτοιο λαϊκό ρεύμα, χωρίς να είναι στα πράγματα. Στη θέση του ΓΑΠ τον Άκη θα έκανα Υπουργό Οικονομικών. Στη θέση του ΓΑΠ τον Άκη θα έκανα Υπουργό Οικονομικών. Στην τρίτη συνάντηση μαζί του η τρόικα θα αποχωρούσε λέγοντας ότι δεν χρωστάμε τίποτα και οι χαρτογιακάδες θα έτρεχαν στον ψυχίατρο. Στην τρίτη συνάντηση μαζί του η τρόικα θα αποχωρούσε λέγοντας ότι δεν χρωστάμε τίποτα και οι χαρτογιακάδες θα έτρεχαν στον ψυχίατρο.
Φτωχά πάντως τα συνθήματα. Φτωχά πάντως τα συνθήματα. Μπορούσαν να πουν « Άκη έβγα στο λαό σου » Μπορούσαν να πουν «Άκη έβγα στο λαό σου»
ή « Άντε γεια, άντε γεια, προμήθεια ξανά στα γηρατειά » ή «Άντε γεια, άντε γεια, προμήθεια ξανά στα γηρατειά»
ή «Τ ελεία και παύλα, Άκη φέρε τα ναύλα» ή «Τ ελεία και παύλα, Άκη φέρε τα ναύλα»
ή “ δεν ξεχρεώ- δεν ξεχρεώνουμε ποτέ, άρχοντα Τσοχατζόπουλε ή "δεν ξεχρεώ-δεν ξεχρεώνουμε ποτέ, άρχοντα Τσοχατζόπουλε"
ή πιο βουκολικό σε άρμεγμα « Κοκκίνισε, κοκκίνισε η δόλια η γελάδα, Άκη σε κάναν βούκινο σε όλη την Ελλάδα » ή πιο βουκολικό σε άρμεγμα «Κοκκίνισε, κοκκίνισε η δόλια η γελάδα, Άκη σε κάναν βούκινο σε όλη την Ελλάδα»
ή « ΜΑΤ και ΜΕΑ για μεζονέτα νέα » ή ή «ΜΑΤ και ΜΕΑ για μεζονέτα νέα» ή
« Είσαι στο μυαλό κάτι μυθικό, Άκη για πάντα θα έχεις εμένα χορηγό » «Είσαι στο μυαλό κάτι μυθικό, Άκη για πάντα θα έχεις εμένα χορηγό»
Αχάριστοι ήμασταν ανά τους αιώνες. Αχάριστοι ήμασταν ανά τους αιώνες. Αφού εξοστρακίσαμε τον Μιλτιάδη, τον Θεμιστοκλή, τον Κίμωνα, τον Αλκιβιάδη, τώρα τα βάλαμε και με τον Απόστολο-Αθανάσιο. Αφού εξοστρακίσαμε τον Μιλτιάδη, τον Θεμιστοκλή, τον Κίμωνα, τον Αλκιβιάδη, τώρα τα βάλαμε και με τον Απόστολο-Αθανάσιο.
Καταλαβαίνει κανείς την απόγνωση του κόσμου για να κάθεται χθες χρονιάρα μέρα να ασχολείται με τον Άκη και όχι με τη γιορτή της χοληστερίνης. Καταλαβαίνει κανείς την απόγνωση του κόσμου για να κάθεται χθες χρονιάρα μέρα να ασχολείται με τον Άκη και όχι με τη γιορτή της χοληστερίνης.
Ρε σεις τι ξυνίλα ήταν αυτή χθες;. Ρε σεις τι ξυνίλα ήταν αυτή χθες?. Αφού προτείνω να την ονομάσουμε «Ξυνοπέμπτη» όσο διαρκεί η κρίση. Αφού προτείνω να την ονομάσουμε «Ξυνοπέμπτη» όσο διαρκεί η κρίση.
Μ.Ο. Μ.Ο.
(H φωτογραφίa είναι από ton “Πιτσιρίκο” (H φωτογραφίa είναι από τον "Πιτσιρίκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.