Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

EΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ! (Απόφ.ΣτΕ: 350/1/2/11) (Απόφ.ΣτΕ: 350/1/2/11)

EΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ! (Απόφ.ΣτΕ: 350/1/2/11)

Ερώτηση Πλεύρη, Άδωνι και Βορίδη για την κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84» απο Λαθρομετανάστες, αλληλέγγυους, λαθροδιακινητές κ.λ.π. Ερώτηση Πλεύρη, Άδωνι και Βορίδη για την κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84» απο Λαθρομετανάστες, αλληλέγγυους, λαθροδιακινητές κ.λ.π.



Οι βουλευτές του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Θάνος Πλεύρης, Άδωνις Γεωργιάδης, και Μάκης Βορίδης κατέθεσαν ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών κ. Οι βουλευτές του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Θάνος Πλεύρης, Άδωνις Γεωργιάδης, και Μάκης Βορίδης κατέθεσαν ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών κ. Ραγκούση και Προστασίας του Πολίτη κ. Ραγκούση και Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσή, αναφορικά με θέμα της κατάληψης του δημοτικού σταθμού «Αθήνα 9,84» από λαθρομετανάστες και μέλη της άκρας αριστεράς. Παπουτσή, αναφορικά με θέμα της κατάληψης του δημοτικού σταθμού «Αθήνα 9,84» από λαθρομετανάστες και μέλη της άκρας αριστεράς.


Η ερώτηση των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ έχει ως εξής: Η ερώτηση των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ έχει ως εξής:

Θέμα: Κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84 από λαθρομετανάστες και επαγγελματίες αντιρατσιστές Θέμα: Κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84 από λαθρομετανάστες και επαγγελματίες αντιρατσιστές


ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου λίγο μετά τις 14:00 περισσότεροι από τριάντα (30) λαθρομετανάστες με την αμέριστη βοήθεια γνωστών και μη εξαιρετέων επαγγελματιών «αντιρατσιστών», μελών ακροαριστερών οργανώσεων, κατέλαβαν το στούντιο του δημοτικού ραδιοφώνου Αθηνών 9,84. ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου λίγο μετά τις 14:00 περισσότεροι τριάντα από (30) λαθρομετανάστες με την αμέριστη βοήθεια γνωστών και μη εξαιρετέων επαγγελματιών «αντιρατσιστών», μελών ακροαριστερών οργανώσεων, κατέλαβαν το στούντιο του δημοτικού ραδιοφώνου Αθηνών 9,84. Εισέβαλαν εν ώρα εκπομπής και φώναξαν συνθήματα, ενώ κατέλαβαν το στούντιο και πραγματοποίησαν δίωρη ραδιοφωνική εκπομπή με ακραίο φιλομεταναστευτικό προπαγανδιστικό περιεχόμενο. Την απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια εις βάρος του αθηναϊκού Λαού που πληρώνει τον «Αθήνα 9,84» και ο οποίος υποφέρει από την λαίλαπα των λαθρομεταναστών και αντιρατσιστών , υποστήριξαν διαφορές νεφελώδους σκοπών και νομιμότητας οργανώσεις όπως: η Επιτροπή Σωματείων Συνδικαλιστών Εργαζομένων, η Διακλαδική Πρωτοβουλία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους 300 καθώς και το Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης. Εισέβαλαν εν ώρα εκπομπής και φώναξαν συνθήματα, ενώ κατέλαβαν το στούντιο και πραγματοποίησαν δίωρη ραδιοφωνική εκπομπή με ακραίο φιλομεταναστευτικό προπαγανδιστικό περιεχόμενο. Την και απαράδεκτη προκλητική ενέργεια εις βάρος του αθηναϊκού Λαού που πληρώνει τον «Αθήνα 9,84» και ο οποίος υποφέρει από την λαίλαπα των λαθρομεταναστών και αντιρατσιστών, υποστήριξαν διαφορές νεφελώδους σκοπών και νομιμότητας οργανώσεις όπως: η Επιτροπή Σωματείων Συνδικαλιστών Εργαζομένων, η Διακλαδική Πρωτοβουλία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους 300 καθώς και το Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης.

Συνεπώς ερωτάσθε, Συνεπώς ερωτάσθε,

Α) Για ποιο λόγο επιτρέψατε την κατάληψη, συμμετέχοντας δια του τρόπου αυτού στην μετατροπή του Αθήνα 9,84 από σταθμό των Αθηνών, σε προπαγανδιστικό φερέφωνο της άκρας αριστεράς; Α) Για ποιο λόγο επιτρέψατε την κατάληψη, συμμετέχοντας δια του τρόπου αυτού στην μετατροπή του Αθήνα 9,84 από σταθμό των Αθηνών, σε προπαγανδιστικό φερέφωνο της άκρας αριστεράς?
Β) Έχουν διερευνήσει οι αρμόδιες υπηρεσίες αν και πως συνδέονται όλες αυτές οι παραοργνανώσεις μεταξύ τους, και αν ναι τι προτίθεστε να πράξετε για την αντιμετώπιση τους; Β) Έχουν διερευνήσει οι αρμόδιες υπηρεσίες αν και πως συνδέονται όλες αυτές οι παραοργνανώσεις μεταξύ τους, και αν ναι τι προτίθεστε να πράξετε για την αντιμετώπιση τους?
Γ) Ζητήθηκε από τον Δήμο η ποινική δίωξη των καταληψιών; Γ) Ζητήθηκε από τον Δήμο η ποινική δίωξη των καταληψιών?
Αθήνα 14.02.2011 Αθήνα 14.02.2011
Οι ερωτώντες Βουλευτές Οι ερωτώντες Βουλευτές

Αθανάσιος Πλεύρης, Βουλευτής Α' Αθηνών Αθανάσιος Πλεύρης, Αθηνών Βουλευτής Α '

Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλευτής Β' Αθηνών Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης, Αθηνών Βουλευτής Β '

Βορίδης Μαυρουδής, Βουλευτής Αττικής Βορίδης Μαυρουδής, Βουλευτής Αττικής

Μπορείτε για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 3614415 ή να επισκεφτείτε τον διαδικτυακό μας τόπο www.thanos-plevris.gr Μπορείτε για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 3614415 ή να επισκεφτείτε τον διαδικτυακό μας τόπο www.thanos-plevris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.