Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ηλίας Παναγιώταρος πριν λίγους μήνες: "Φανταστείτε να έμπαινε ο Μιχαλολιάκος στο Δημοτικό Συμβούλιο"

(Δημοσιεύσουμε αυτούσιο το κείμενο που μας έστειλε συναγωνιστής)

Αναφέρομαι στο παραπάνω βίντεο, στο οποίο μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το τι υπόσχονταν στα νεαρά παιδιά της χρυσής αυγής προκειμένου να τα πείσουν να τρέχουν να μοιράζουν φυλλάδια του χοντρού πριν τις δημοτικές εκλογές ...
(Δεν είμαι δημιουργός του βίντεο, ο δημιουργός έβαλε λανθασμένα τον Πλεύρη στο τέλος, ο οποίος δεν αναφερόταν στον Μιχαλολιάκο της χ.α.)

Πριν λίγο καιρό έλεγε ο Παναγιώταρος στο παραπάνω βίντεο:

Παναγιώταρος: «Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα είναι έξω δεκάδες ή εκατοντάδες εθνικιστές και υποστηρικτές του χοντρού αρχηγού μας"
Τελικα έγινε Xαμός! Όλο το δημοτικό συμβούλιο σείστηκε από την μαχητική παρουσία εκατοντάδων ετοιμοπόλεμων "εθνικιστών-πελατών" που στην ισχνή παρουσία τους και μόνο, έκαναν τον δήμαρχο να σκέφτεται να παραιτηθεί και να δώσει την θέση του στον νέο ΦΥΡΕΡ των Αθηνών Νικόλαο Μιχαλολιάκο!

Παναγιώταρος: «Έτσι και μπει ο Μιχαλολιάκος στο δημοτικό συμβούλιο Αθηνών ... υπάρχει ποτέ περίπτωση να ξαναγίνει" gay παρέλαση "; με την επιδότηση του δήμου"

ΠΟΤΕ βέβαια! ΠΟΤΕ! Δεν πιστεύετε στην εγκυρότητα των λεγομένων του Παναγιώταρου?
Ότι είδατε σε φωτογραφίες και σε βίντεο στις ειδήσεις ή σε διάφορα blogs είναι μόνο ψευδές φήμες που διαδίδουν περίεργοι αντι-χα κύκλοι ...


Παναγιώταρος: «? Αν μπει ο χοντρός στο δημ.συμβούλιο θα ξαναγίνει ανοιχτή προσευχή Μουσουλμάνων στην Αθήνα"

ΠΟΤΕΕΕ! Όσοι λέτε ότι έγινε το αντίθετο είστε προβοκάτορες και ασφαλίτες που θέλετε να μειώσετε την εγκυρότητα του λόγου των στελεχών της χ.α!



Πλάκα πάντως έχει ο ενθουσιασμός με τον οποίο περιγράφει τα μελλοντικά υποτιθέμενα "κατορθώματα" του ευτραφή Φυρερίσκου ...
Τα πιστεύει άραγε και ο ίδιος ή απλά κοροϊδεύει όσους ελάχιστους έχουν απομείνει;
Πέραν από το αστείο της όλης υπόθεσης, σαν ένας εκ των οποίων τραβιόμουν να μοιράζω τα φυλλάδια του χοντρού, μπορώ να σας πληροφορήσω ότι μέσα στις "υποσχέσεις" ήταν φυσικά και πολλά άλλα που δεν αναφέρθηκαν στο βίντεο (λόγω μικρής έκτασης)
όπως για παράδειγμα η εκδίωξη των παράνομων μεταναστών στις περιοχές των Αθηνών ...
Βέβαια όταν συζητούνταν το θέμα για την νομιμοποίηση των καταληψιών λαθρομεταναστών της Νομικής, ο Μιχαλολιάκος ξέχασε όλως τυχαίως να παραστεί ως όφειλε στο δημοτικό συμβούλιο ... και φυσικά το αποτέλεσμα του "εθνικιστικού" αγώνα του χοντρού στο δημοτικό συμβούλιο ήταν το παρακάτω:



Τώρα λοιπόν, ο άνθρωπος ίδιος παραμυθιάζει τα νέα παιδιά που πλησιάζουν την σύγχρονη χρυσή αυγή ότι αν δήθεν μπούνε στην Βουλή τότε από τα λεφτά που θα χρηματοδοτηθεί η χ.α. θα ανοίξουν παντού γραφεία και θα κάνουν συχνές παρεμβάσεις-ομιλίες κλπ ...
ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί συναγωνιστές! Ξυπνήστε όσοι είστε ακόμα στην "Χρυσή Αυγή" του Μιχαλολιάκου και μην χαραμίζετε άλλο την ενεργητικότητα σας μέσα σε κόμματα-παρωδίες όπως το λα.ο.ς και η χ.α. ..
Ο εθνικιστικός αγώνας βρίσκεται μακρυά από καθωσπρέπει κομματικές λογικές!
Αναρτήθηκε από XA ρολόι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.