Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Οι δωσίλογοι και οι προδότες σε άψογη συνεργασία

Αναρχικοί Σύνταγμα 15-6-2011
Άλλο ένα σκηνικό Εθνικής προδοσίας στην σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδος. Οι πολιτικοί ξεπουλούν επίσημα τα πάντα για να ξεπληρώσουν τους τόκους των χρεών και παράλληλα εφαρμόζουν κεφαλικούς φόρους σε όλους τους πολίτες ιδίων στους φτωχούς και στην μεσαία τάξη.
Το πολιτικό σύστημα με χαρά οργανώνει ένα κίνημα "αγαναχτισμένων" μέσω του facbook και στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος εγκαθίστονται οι "οργανωτές" που προέρχονται από τον αναχοαριστερό χώρο. Σκοπός: να λειτουργήσει σαν βαλβίδα εκτόνωσης για τον λαό, να ρίξει μερικές μούντζες και να γυρίσει στον αναπαυτικό καναπέ του.
Το κίνημα αυτό τους ξεφεύγει γιατί κατεβαίνουν πολλοί πλέον πατριώτες στο Σύνταγμα και ακούγονται περίεργα για αυτούς συνθήματα περί Γουδιού καθώς και ο Εθνικός ύμνος. Είναι φανερό το "κίνημα" δεν είναι ελεγχόμενο. Φοβούνται την συγκέντρωση μεγάλου αριθμού πολιτών και οργανώνουν ομάδες "ψυχραιμίας" μήπως κάποιος μη ψύχραιμος κάνει ντου στο «ναό» της Δημοκρατίας το Ελληνικό Κυνοβούλιο.
Η αγανάκτηση των Ελλήνων αυξάνει οπότε επιστρατεύουν τους αναρχικούς για να διαλύσουν το κίνημα των "αγαναχτισμένων" που οι ίδιοι δημιούργησαν. Πώς? Μα με επιθέσεις των αναρχικών στα ΜΑΤ ώστε αυτοί να απαντήσουν με χημικά. Δείτε τώρα το παράλογο στο τόσο καλά σκηνοθετημένο σενάριο.
Όλοι οι αναρχικοί φορούν αντιασφυξιογόνες μάσκες οπότε τα δακρυγόνα δεν τους πειράζουν. Άρα η χρήση δακρυγόνων τι σκοπό έχει? Να διαλύσει τους απλούς πολίτες που βρίσκονται εκεί χωρίς μάσκες. Να διαλύσουν το «κίνημα» που τους ξέφυγε από τον έλεγχο. Οι αναρχικοί δεν επηρεάζονται από τα δακρυγόνα. Μυστικοί Αστυνομικοί δρούν μέσα στους αναρχικούς για ποιούς λόγους? Να γνωρίσουν άτομα και να συλληφθούν οι πρωτεργάτες των επεισοδίων? Μήπως όμως κάποιοι πρασινοφρουροί καθοδηγούν τους αναρχικούς στα επεισόδια όπως βολεύει τους πολιτικούς τους προϊσταμένους?
Αν δεν μπορούν τόσες διμοιρίες των ΜΑΤ να συλλάβουν 300 αναρχικούς θα πρέπει να παραιτηθούν όλοι οι επικεφαλείς της ΕΛΑΣ.
Μαθαίνουμε ότι συνελήφθησαν μερικοί αναρχικοί. Γιατί η δικαιοσύνη δεν καταλογίζει τις ζημιές σε αυτούς? Τι περιμένουν οι δικαστικοί? Γιατί να πληρώνουμε εμείς τις τεράστιες ζημιές.
Οι "αγαναχτισμένοι" δεν βλέπουν τους τύπους με τις ασήκωτες τσάντες στην πλάτη να κουβαλούν μολότωφ και σφυριά? Γιατί δεν τους πιάνουν να τους δώσουν ένα χέρι ξύλο με τα ίδια τους τα σφυριά πρίν συγκεντρωθούν σε ομάδες?
Οι Αστυνομικοί γιατί δεν κάνουν λευκή απεργία? Δεν αφορά αυτούς και το μέλλον των παιδιών τους το ξεπούλημα της Ελλάδας?
Όπως βλέπετε υπάρχει ένα καλά οργανωμένο σχέδιο δωσίλογων και οι προδοτών σε άψογη συνεργασία σε βάρος των Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.